Kezdődik az előszezon Milanellóban – ÉLŐ

1

Július 4-én, hétfőn délelőtt megkezdődött a felkészülés Milanellóban a 2022/2023-as idényre. Ebben a cikkben figyelemmel kísérjük a történéseket. Íme az élő közvetítés a MilanTV jóvoltából.

Stefano Pioli ma délelőtt 11:15-kor edzést vezényel a csapatnak a milanellói edzőközpontban.

8:50 – Mattia Caldara lépte át elsőként az edzőközpont kapuját, majd megérkezett Simon Kjaer, Tommaso Pobega, Matteo Gabbia és Antonio Mirante is. Néhány játékos már tegnap este megérkezett Milanellóba, mint például Ante Rebic.



9:30 – A szurkolók gyülekeznek a sportközpont kapuin kívül, hogy élőben tekintsék meg a csapat első edzését.

9:44 – Folyamatosan érkeznek a játékosok, az edzés 11:15-kor kezdődik. Ciprian Tatarusanu, Brahim Diaz és Tiemoué Bakayoko is megérkezett. Stefano Pioli már reggel óta Milanellóba tartózkodik.

10:20 – Frederic Massara sportigazgató után Paolo Maldini technikai igazgató is begurult Milanello kapuin. Az igazgatókat nagy ováció fogadta a jelenlévő szurkolók által. Pár perccel később Ivan Gazidis, a Milan vezérigazgató is megérkezett.

10:40 – Olivier Giroud és Divock Origi a mai napon még nem lesz jelen Milanellóban. A francia válogatott csatár személyes okok miatt plusz egy szabadnapot kapott. Origi szintén holnap érkezik az edzőközpontba, hogy csatlakozzon a csapathoz.

11:00 – A játékosok már a pályán, megkezdődött a bemelegítés az edzésre.

11:15 – A bemelegítést követően megkezdődött a labdás edzés.

11:20 – A Curva Sud Milano szép számban képviselteti magát.

11:45 – Az edző két csapatra osztotta a játékosokat és egymás elleni meccset játszottak egymás ellen. Az első gólt Youns El Hilali, a Milan Primavera támadója szerezte.

12:15 Véget ért a csapat edzése.

Az edzést követően a játékosok a szakmai stábbal és a vezetőséggel együtt Milanello kapuiban üdvözölték a Milan ultrákat, a Curva Sudot, akik szokásukhoz híven fantasztikus hangulatot teremtettek.

Paolo Maldini beszéde a szurkolóknak: “Köszönjük mindannyiótoknak a támogatást. Mindannyian az új szezon céljaira koncentrálunk, vagyis arra, hogy megpróbáljuk megnyerni a második csillagot és versenyképesek legyünk. Megígérhetjük, hogy a csapatszellemből és az értékekből nem lesz hiány. Reméljük, hogy az új szezonban is sikerül boldoggá tenni benneteket.”

Stefano Pioli szavai: “Amit véghez vittünk, az annak köszönhető, hogy mindannyian egy oldalon álltunk és mindig hittünk benne, különösen a nehéz pillanatokban. Köszönjük mindenkinek a támogatást. Mindig számíthattunk a támogatásotokra és biztosak lehettek abban, hogy Ti is számíthattok a mi elkötelezettségünkre.”

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:

 

1 HOZZÁSZÓLÁS