Maldini: “Soha nem kerestünk kifogásokat”

2

Paolo Maldini, a klub technikai igazgatója szerint a csapat bajnoki címe annak köszönhető, hogy a Milan erősebbnek és következetesebbnek bizonyult a többi együtteshez képest és jobban kihasználta a lehetőségeket. Az olasz szakember a DAZN mikrofonjainak nyilatkozott a 2021/22-es szezon pillanatairól és elmondása szerint még soha nem ünnepelt meg ennyire egy trófeát.

A LAZIO ELLENI UTOLSÓ PERCES GYŐZELEMRŐL
“Az a győzelem kulcsfontosságú volt, tulajdonképpen meghatározó a bajnoki cím megnyerésének szempontjából. Egy döntetlen nagy mértékben megnehezítette volna a versenyt a Scudettóért.”

A CSAPAT KARAKTERÉRŐL
“A játékosok az első naptól kezdve harciasak voltak. Soha nem kerestünk kifogásokat. Nehéz pillanatokon mentünk keresztül a sérülések, a COVID és néhány játékvezetői hiba miatt anélkül, hogy kifogásokat kerestünk volna.”A BOLOGNA ELLENI DÖNTETLENRŐL
“Két pontot veszítettünk hazai pályán azon a mérkőzésen. Egy olyan Bologna ellen, amely kiválóan teljesített a Juventus otthonában is. Akik azt gondolják, hogy 2022-ben még vannak könnyű mérkőzések, azok meg fognak lepődni.”

A SCUDETTO-GYŐZELEMRŐL
“Erősebbek és következetesebbek voltunk a riválisainknál. Készen álltunk reagálni a nehézségekre és jobban kihasználtuk az adódó lehetőségeket. Ha a Verona, a Fiorentina vagy az Atalanta ellen botlunk, akkor nem mi nyertük volna meg a Scudettót.”

THEO ATALANTA ELLENI SZÓLÓ GÓLJÁRÓL
“Ez egy olyan gól volt, amilyet csak Theo Hernández tud lőni.”

A SASSUOLO ELLENI UTOLSÓ FORDULÓRÓL
“Akkora létszámú Rossoneri-tábor mellett nagyon kevés volt az esély arra, hogy ne nyerjünk.”

AZ ÜNNEPLÉSRŐL
“Őszintén szólva nem emlékszem, hogy valaha is ennyire ünnepeltem volna, mint a mostani bajnoki cím alkalmával. Talán nagy hatással volt rám az, hogy 11 éve nem nyertünk.”

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A szerződése meghosszabbításáról nyilatkozhatna már. Olvasnám, hogy mennyire boldog volt amikor aláírta. 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet