Botman nem vár tovább, irány a Newcastle

14

Enzo Fernández után Sven Botman neve is kihúzható a Milan lehetséges igazolásainak listájáról, ugyanis a holland válogatott játékos a következő szezontól a Premier League-ben szereplő Newcastle United együttesében folytatja pályafutását.

Botman hónapok óta a Milan célpontjai között szerepelt és ugyan a játékos igent mondott a Rossonerinek, ám a Lille vezetőségével nem sikerült megállapodni az átigazolási árról és ezért nem tudott lezárulni az üzlet. A 22 éves hátvéd prioritást adott a Milannak és kifejezte vágyát, hogy csatlakozzon a Rossonerihez, ennek ellenére a pénzügyi nehézségekkel küzdő Lille elfogadta a Newcastle ajánlatát, amely jelentősen túllicitálta a Milant.

Fabrizio Romano transzferguru beszámolója szerint Botman a Newcastle játékosának tekinthető. Megszületett a teljes körű megállapodás és megtörtént a dokumentumok aláírása. A holland védő 37 millió euróért + bónuszokért csatlakozik a Szarkákhoz.A MilanNews megerősítette: Botman meghozta a döntést és nem hajlandó tovább várni a Milanra, így igent mondott a Newcastle-nek és létrejött a megállapodás a személyes feltételekben is. Az orvosi vizsgálatok a jövő héten lesznek, amelyet követően aláírja a szerződését az új klubjával. A piros-feketék háza táján az elmúlt hetekben lelassultak az események a tulajdonosváltás miatt és Paolo Maldiniék lejáró szerződésének meghosszabbítása is nagyon elhúzódott.

A Milan nagy valószínűséggel másik középhátvéd után fog nézni a nyári mercato alatt.

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jelentősen???? Hét millióval???? Az jelentős? Ha 50 milliót adtak volna érte akkor az már jelentős de így….
  Tehát Fernandez, Botman már bukta, úgy néz ki Sanchez is, Origi még mindig semmi, Maldini és Massara szintén semmi….ez már nekem sem tetszik….és hivatkozhatnak akár milyen gondokra a tulajdon váltással kapcsolatban ha meg tudtak Florenzin egyezni akkor meg kellet volna egyezni már legalább Origival is de mégis eddig semmi…vagy lehet csak azt mondták hogy Diaz és Saelemakers pótlása fontosabb de akkor mi van Maldini és Massaraval??????

 2. Kíváncsi leszek mi lesz ebből a gyerekből. Követni fogom a pályáját. Akibe ennyire szerelmes volt Maldini, vajon hogyan fog teljesíteni a PLben.

 3. Kezd nagyon csúnyán kinézni ez a mercato, pedig még el sem kezdődött. Eleinte az történt, amit szerettünk volna: felmerültek jónak tűnő nevek azokra a posztokra, amiket mindannyian problémásnak gondolunk. Aztán új tulaj, remek, 100 millás keret, nem lesz itt gond. Aztán azóta semmi nem történt, és úgy látom, nem is fog egyhamar. Kezd olyan érzésem lenni, mint 6-8-10 éve, amikor egymás után jöttek a hírek arról, hogy figyeljük Gansót, Brozovicot, Lamelát, Krasicot stb., aztán jöttek az újabb hírek, hogy most aztán már tényleg nagyon-nagyon figyeljük őket, aztán már majdnem a mi játékosaink, aztán végül mind máshova ment.

  Ez a keret még egyszer nem fog tudni ugyanilyet alkotni. Az ellenfelek komoly erősítéseket terveznek (majd meglátjuk persze), mi meg azt a két/három posztot sem tudjuk lezárni, amire tényleg szükség lenne. Persze ha végül jön Bremer, Berardi/Ziyech és Origi, akkor lehet ez még egy jól sikerült átigazolási szezon. Viszont az első körös választottjaink már lassan kezdenek elkelni, mert érthetően megunták a tökölést és a bizonytalanságot. És lesznek távozók is. Ha Gabbia megy, akkor muszáj hozni Bremert. Ha a belga megy, akkor muszáj hozni oda is valakit. Tízes meg eleve kell, de nem tudom, hogy de Ketelaare számára mennyire lesz így vonzó a dolog. Rá lenne a legnagyobb szükség szerintem.

  Aggodalmat érzek. Gyorsan lépnie kell az új tulajoknak, mielőtt a bénázás miatt mindenkiről lecsúszunk.

    • Pontosan ahogy mondod!!!! Botmanról is azt írtak hogy minden áron csak a Milant akarja és hogy kivár….erre még az átigazolási szezon sem kezdődött meg és már a Newcastle játékosa is lett…ha minden igaz lenne amit írnak akkor mindenki mindehol is játszana….gyártsák a híreket hogy legyen mit írni….sokszor sok játékostról írják hogy jön a Milanba de nem akarják eladni annyi pénzért amit a Milan kínál végül meg elmegy még kevesebbért még kisebb csapatba….

 4. Nem az a szomorú, hogy máshova igazolt, mert én mai napig nem értem miért kellet volna őt olyan hihetetlenül leigazolnia a csapatnak, hanem az egésznek a módja. 2010-es évek eleje és közepére emlékeztet az egész helyzet amikor mindenki is Milan játéksnak volt tekinthető, aztán konkrétan egy értékelhető játékos nem érkezett kb 4 éven keresztül.

  Nem engedheti meg magának azt a luxust a csapat, hogy arra építsük a következő szezont, hogy majd megint mindig minden bemegy majd kritikus pillanatban a vetélytársak pedig hetekre gödörbe kerülhetnek majd. Aki így áll neki egy versenynek, az jobb ha el se indul. Jelentsék be előre akkor, hogy maximum a BL indulás a cél és ne várjunk tőlük újabb bajnoki címet, mert ez a csapat jelenleg nem is gondolkodik ilyenben. Öreg vagyok már ahhoz, hogy etessenek az idióta kamuhíreikkel, 8 éven át elegendő volt ilyeneket hallgatni, egy bajnoki cím után NEM LEHET ELEGENDŐ CÉL EGY BL-BEN INDULÁS! Ez nem a Leicester city ahol egy csoda szezon után száz év sikertelenség is elfogadható. Minden évben a csúcsra kell törekedni, pont.

 5. Kíváncsian várom hogy mi lesz Maldinival, mert az sokat el árul ha marad vagy ha távozni fog, mert ahogy látható Maldini sem nagyon hagy a fejére ……

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet