A Chelsea támadója a Milan célkeresztjében

6

A legfrissebb hírek szerint a Milan vezetősége megkezdte a tárgyalásokat Hakim Ziyech megszerzése érdekében.

A piros-feketék háza táján újra felmerült Ziyech neve, mint potenciális erősítés. A Chelsea a nyári átigazolási időszakban megfelelő ajánlat érkezése esetén készen áll megválni a BL-győztes marokkói játékostól, aki kifejezte távozási vágyát.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja közölte, hogy a Milan rástartolt Ziyech megszerzésére, aki fontos célpont Paolo Maldini és Frederic Massara számára a támadó-szekcióba. A két klub közötti kiváló kapcsolat elősegítheti a transzfer megvalósulását és a Milan azon dolgozik, hogy nyélbe üsse az üzletet.Fabrizio Romano szintén megerősítette, hogy a Rossoneri érdeklődik Ziyech szerződtetése iránt és a klub már megkezdte a tárgyalásokat. A marokkói támadó-középpályás nyitott arra, hogy csatlakozzon a Milanhoz és zöld utat adott a tárgyalásokhoz. A felek között folyamatban vannak az egyeztetések a játékos fizetéséről és az átigazolási formuláról. Daniele Longo, a Calciomercato újságírója szerint szóba jöhet a kölcsön+opciós formula és a Chelsea mintegy 6-7 millió eurót kér a kölcsönvételért. Longo hozzátette, hogy a játékost az ügynöke ajánlotta be a Milannak.

Ziyech – aki támadó-középpályásként és jobb szélső támadóként is bevethető – az idei szezonban 44 tétmeccsen játszott a Chelsea-ben és 8 gólt illetve 6 gólpasszt jegyzett.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Okés, tehát akkor most itt az a kérdés hogy őt ki fogja elvinni? Fernandezt elvitte a Benfica, Botmant már leigazolta a Newcastle….Maldinit még senki de azon sem lennék meglepődve… Nem nagyon tetszik ez az új tulajdonos, kicsit elaludt azt hiszem… Mondjuk Botmant lehet nem is baj hogy vitték mert a védelemben nem állunk olyan rosszul de már annyi hír volt arról hogy Botman kell és ide is fog jönni de úgy látom nem Maldini dönt már, ráadásul a Newcastle 37milláért vitte + bónuszok tehát nem nagyon vert ránk a Newcastle hogy azt mondhassák hogy nem tudtunk velük versenybe szállni és ugyan ez van Fernandezel meg a Benficaval és azért mindkét csapat kisebb színvonalon van mint a Milan, tehát most vagy az újságírók nagyon rossz infókat hoznak vagy nagyon nagy a gond az új tulajdonos váltással.

  2. Július 2-i szalagcím: Ziyech 3 évre az Atlético Madrid játékosa – Hivatalos.
    Cím ugyanerről a napról: Jóskapista a Milan célkeresztjében. Jóskapista nyitott arra, hogy csatlakozzon a Milanhoz. A Milan megkezdte az előtárgyalásokat az előzezes egyeztetések előkészítéséhez.

  3. És? Giroud 36, Ibra meg 40. 29 évesen egyáltalán nem öreg , ráadásul jobbszélsőként és irányítóként is bevethető. Ha kölcsön+opcióval ehozzák Maldiniék, jár a keksz

    • Semmi. Nyilván az lenne a mesébe illő ha nálunk bontakozna ki a feltörekvő játékos ezért nagyon lojális lenne a továbbiakban. Pl Hernandez, Tonalli, Tomori, stb..

      Mondjuk az biztos Ziyech-el felélénkülne a jobb oldali támadó játék. Legyen tánc… 😁

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet