Megvan az egyezség Colombo kölcsönéről

0

Egybehangzó hírek szerint Lorenzo Colombo a nyáron csatlakozik a Lecce együtteséhez.

A 20 éves futballista a Milan utánpótlásában nőtt fel és az elmúlt másfél évben kölcsönben szerepelt a tapasztalatszerzés érdekében. Először fél évig a Cremonese játékosa volt, míg az előző idényben a Spalt erősítette egy idény erejéig.

Gianluca Di Marzio a Sky Sport Italiától arról számolt be, hogy a Lecce megállapodásra jutott a Milan vezetőségével Colombo kölcsönvételéről. Az olasz utánpótlás-válogatott csatár készen áll csatlakozni a Serie A-ba frissen feljutott együtteshez, hogy az élvonalban is bizonyítson a következő szezonban.A MilanNews és a La Gazzetta dello Sport is megerősítette, hogy Colombo a Leccébe tart. A megegyezés szerint az olasz klubnak vásárlási opciója lesz a fiatal csatár végleges megvásárlására, míg a Milan javára visszavásárlási záradék fog szerepelni a szerződésben.

Colombo a 2021/22-es szezonban 34 meccsen 6 gólt szerzett a másodosztályban. Június 30-án lejár a kölcsönszerződése a Spallal és a Milan úgy döntött, hogy újra kölcsönadja, ugyanis Olivier Giroud, Divock Origi és nagy valószínűséggel Zlatan Ibrahimovic mögött nem lenne számára biztosított elengedő játéklehetőség a soron következő szezonban.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet