Colombo a Leccében folytathatja

1

Úgy tűnik, hogy közel a megállapodás a Milan és a Lecce vezetősége között.

Lorenzo Colombo a 2021/2022-es szezont a másodosztályban szereplő Spalban töltötte kölcsönben és tulajdonképpen alapember volt az egész idényben. A 20 éves csatár 34 bajnokin lépett pályára és 2100 játékperc alatt 6 alkalommal volt eredményes. A nyáron a kölcsönszerződésének lejártával visszatér a Milanhoz, de csupán ideiglenesen.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja szerint a Serie A-ba frissen feljutott Lecce közel áll ahhoz, hogy megállapodásra jusson a Milan vezetőségével Colombo kölcsönvételéről.A Lecce megnyerte az olasz másodosztályt és feljutott a Serie A-ba a 2022/2023-as idényre. Colombo számára remek lehetőség lehet, hogy ezúttal az élvonalban is tapasztalatot szerezzen. Colombo 2020 nyarán egy Bologna elleni 5-1-es győzelem alkalmával debütált a Serie A-ban a Milan játékosaként és eddig összesen 11 tétmeccsen lépett pályára a csapatban, ezeken 1 gólt szerzett.

FRISSÍTVE: Nico Schira sportújságíró közlése szerint a végső szakaszban vannak a tárgyalások a Milan és a Lecce között. Colombo kölcsönben csatlakozhat az olasz együtteshez egy vételi opcióval, míg a Rossonerinek visszavásárlási opciója lesz. Az olasz utánpótlás-válogatott csatárnak 4 ajénlata is volt az olasz másodosztályból.

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez egy teljesen jó döntés lenne. Nem kell, hogy fix kezdő legyen, de legyenek meg a szükséges játékpercek a fejlődéshez. Coda sok gólt lőtt a másodosztályban, de már nem fiatal és nem biztos, hogy első osztályban is ennyire megy majd neki. Szerintem kapna lehetőséget rendesen.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet