A Milan kapcsolatba lépett Dybala ügynökével

10

A legfrissebb hírek szerint a Milan vezetősége fontolóra veszi Paulo Dybala szerződtetésének lehetőségét és tájékoztatást kért a játékos ügynökétől.

Létfontosságú lesz a Milan számára, hogy a nyári átigazolási időszakban beavatkozzon a támadó-szekció megerősítése érdekében. A támadó-középpályás poszt mellett a jobb szél is jelentős erősítésre szorul és a klubnak mérlegelnie kell a potenciális célpontok közül az átigazolási büdzsétől függően.

A Corriere della Sera beszámolója szerint tegnap telefonos kapcsolat volt az Elliott Management igazgatói és Paulo Dybala ügynöke között. Ennek oka nem feltétlenül a tárgyalások megkezdése volt, hanem az, hogy első körben tájékoztatást kérjenek.Állítólag az Elliott tájékoztatást kért a Dybala és az Inter közötti tárgyalások alakulásáról, valamint a játékos által meghatározott fizetési igényről. Olasz sajtóhírek szerint holtpontra jutottak a tárgyalások az argentin támadó és a Nerazzurri között.

Dybala aktuális szerződése egy héten belül lejár a Juventusszal és hivatalossá vált, hogy távozik. Július 1-től ingyen igazolható lesz, jelenleg valószínűsíthető, hogy országon belül vált klubot és marad Olaszországban. A 28 éves támadó szezononként nettó 7 millió eurós bért kér. Dybala az idei szezonban 39 tétmeccsen játszott a Juventusban, a mérlege 15 gól és 6 gólpassz volt.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Szerintem is jöhetne, de sokkal inkább Berardi ha azonosak a feltételek. Viszont Dybala max aláírási pénzt kérne a fizetése mellett, míg az Olasz leigazolásáért zsebbe kellene nyúlni. Mélyen! 😀

 1. Pénz nélkül nem nagyon lesz itt címvédés. Origi, Berardi, Sanchez, ezek nem extra klasszisok, de nekünk nagyon fontos játékosok lennének. Ha rájuk nincs pénz akkor mit akarnak az amerikaiak? Reméltem olyanok leszenek mint a Liverpool tulajdonosai nem szórják a pénzt csak ha muszáj. A Milan abban a stádiumban van hogy neki muszáj fejleszteni a keretet, főleg a minőségét és mélységét.

 2. Ahogy anno a Milan brazilos volt, úgy az argentinokról az Inter jutott eszembe.
  Nem mondom, hogy nem férne el, de Zanetti biztos szerepet játszana a döntésemben argentinként.

 3. Mi aztán mindenkivel kapcsolatba lépünk meg érdeklődünk ameddig a többi csapat már építi a csapatát az új szezonra! Maldininek 1 hét múlva lejár a szerződése itt valami nagyon nem tiszta az új amerikai tulajjal jó volna ha kiállna és mondana valamit mert eddig ez egy nagy szégyen eddig

  • Meggyőződésem, hogy Maldiniék belátnak a paraván mögé és sajnos azt látják, hogy nincsenek biztosítva a feltételek a szintlépéshez, a további munkához. Mint anno a kínai érában is nemet mondott, emlékeztek?!

   Nem állítom, hogy vissza fogja utasítani az új szerződést de most tuti próbálják kiharcolni a nagyobb büdzsét. Szerintem Maldiniéknek áll a zászló, az új tulaj nagyon beéghet az elején ha rosszul kezd és akkor több éves lemaradásba lesz. Az idő pedig ketyeg.

   Múltkor írta valaki nagyon helyesen, hogy a legutóbbi bajnoki címünk után is kb ebbe a hibába estünk bele. A bajnoki cím után még kellett volna egy kis büdzsé növelés a szintlépéshez ehelyett pénz elvonás volt, játékos eladások (Ibra+T.Silva, stb..) ami olyan hihetetlen minőségromlást hozott, hogy 10 évig voltunk a napiszar címlapjain. Őszintén remélem, hogy felnyitják a szemét ennek az új amerikai brigádnak, hogy ez itt nem a Wall Street. Mindenesetre érdekes, hogy az Elliot kér infókat egy játékostól.

 4. Semmi konkrét eddig,az átigazolási piac még meg sem kezdődött,de a temetés már megy.Várjatok már még vele.Siránkoztok mint a fürdős k-k..

 5. Szerintem nagyon kellene nekünk persze nem ekkora fizetéssel.
  Vajon miért akadtak el a tárgyalások????

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet