HIVATALOS: A Milan 13 év után Magyarországra jön

12

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy júliusban felkészülési mérkőzést játszik a magyar élvonalban szereplő Zalaegerszegi TE ellen. A piros-feketék 2009 után újra hazánkba látogatnak.

A magyar Milan szimpatizánsok számára egészen szenzációs hírről számolt be csütörtök este a Milan. Hivatalossá vált, amit eddig sejteni lehetett: a csapat Magyarországon fog mérkőzést játszani a nyári előszezonban, az ellenfél a ZTE FC lesz.

A ZTE FC labdarúgó csapatának bajnoki nyitányát megelőző eseménye immár évek óta a Zete Fieszta. Eddig is mindig rangos ellenfelek érkeztek erre, de most egy valóban szenzációs bejelentést tett az egerszegi klub: július 23-án az olasz bajnok AC Milan lesz a vendég! A klub honlapjának tájékoztatása szerint a hétszeres BL-győztes AC Milant fogadják a Zete Fiesztán, július 23-án, 18 órától. A milánóiak 2022-ban tizenegy esztendő után hódították el a Serie A elsőségét és a két klub közötti megállapodás alapján, az olasz együttes igyekszik a lehető legjobb csapatával kiállni a felkészülési mérkőzésre a ZTE Arénában.A ZTE közlése szerint a jegyértékesítés két turnusban zajlik majd a július 23-ai főeseményre. Az első pár napban előnyt élveznek azok a szurkolók, akik bérletet váltanak a 2022/23-as bajnoki évadra, hisz ők tudják leghamarabb biztosítani részvételüket a Fiesztán, emellett számukra a belépés is ingyenes lesz július 23-án. Nekik nem kell mást tenniük, mint a szezonbérletüket felmutatni belépéskor és elfoglalni saját helyüket.

“Július 5-től megnyitjuk a normál jegyértékesítést, azoknak a szurkolóknak, akik nem rendelkeznek Zete szezonbérlettel. A találkozóra úgy állapítottuk meg a jegyárakat, hogy mindenki megtalálja a számításait, így már 5.990 Ft-tól meg lehet tekinteni élőben az olasz bajnok elleni mérkőzésünket. A belépőket online, a Jegymester felületén, vagy a Zete Shopban tudják megvásárolni szurkolóink.” – olvasható a hivatalos honlapon.

Eddig három felkészülési mérkőzés van lefixálva a nyári előszezonban: július 16-án a Köln, 23-án a Zalaegerszegi TE, majd 31-én az Olympique Marseille lesz az ellenfél.

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Van vendégszektor. Állóhely az egész. Legalábbis 10 éve így volt, most is lehet. Kicsi az esélye, hogy minden Milan drukker beférjen ide. Mennek majd bőven hazai szektorokba is. A kapu mögötti rész a vendégszektor pláza mellett. Érdemes rögtön megvenni a jegyet nyitás első perceiben mert elfogy?
    Dilemma melyik szektorba menjek. Szívesen lennék Milanosok között de akkor a meccset kevésbé lehet látni. Nem kell védettségi sztem.