Magyarországra jön a Milan – sajtóhír

17

Olaszországból érkezett megerősítés szerint a Milan július 23-án Magyarországon fog pályára lépni az előszezon alatt. Az olasz bajnoki címvédőnél folyamatban van a nyári előszezon meccseinek leszervezése.

Közel három héttel ezelőtt a csakfoci.hu oldal információira hivatkozva arról írtunk, hogy a magyar élvonalban (NB1) szereplő Zalaegerszegi TE szeretné Magyarországra hozni a Milant egy felkészülési meccsre és folyamatban vannak a tárgyalások a felek között.

A MilanNews megerősítette, hogy a Milan a tervek szerint július 23-án Magyarországon fog felkészülési mérkőzést játszani egy héttel a német élvonalbeli Köln ellen rendezendő első előszezonbeli meccset követően. Az olasz portál által egyelőre nem került említésre, hogy a Milan pontosan melyik magyar csapat ellen fog pályára lépni.A játékosok július 4-én térnek vissza és Stefano Pioli edzést vezényel Milanellóban. Július végén a Rossoneri Ausztriában fog edzőtáborozni és négy nap leforgása alatt két felkészülési meccset vívhat: július 23-án Magyarországon, míg 27-én Ausztriában. A hónapot július 31-én a francia élvonalbeli Olympique Marseille elleni meccs zárja.

A piros-feketék legutóbb 13 évvel ezelőtt, 2009 áprilisában jártak Magyarországon, akkor a Ligaválogatott ellen egy gálamérkőzést játszottak. A Milan 5-2-re nyert a Puskás Ferenc Stadionban, köszönhetően Andriy Shevchenko duplájának, valamint Ricardo Kaká, Clarence Seedorf és Tabare Viudez találatának.

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Amiket az itteni szurkolóknak (is) ki kellett bírniuk az elmúlt 10-11 évben, azok után az a minimum, hogy idelátogat a Milan. Mondjuk jöhetnének egy kicsit közelebb is. Mondjuk Kecskemétre.

   • Ez kb olyan mint amikor mèg règen èn buta kijàrtam magyar meccsekre, ès annyit tudtak az ultràk ènekelni, hogy “UTÀLUNK MINDENKIT, MINDENKIT UTÀLUNK!” Primitivsèg van, de az legalàbb nagyon. Itt különösen, de egyèbkènt a fociban talàn lelginkàbb a csapatsportok közül a szurkolòtàborok közt. Ez elèg szomorù a 21. Szàzadban.

     • Na te sem vagy semmi….én zetés voltam, de ez tök mindegy. A szurkolótàrs az uralkodó primitívségre utalt, az pedig van:-))

      • De van ám, ftc-zte meccsen szidni a győrieket és idén is meg volt! De nem ám az eto-t, hanem a győrieket… Részemről ennyi, amúgy sem érted meg.

 2. Ez kb olyan mint amikor mèg règen èn buta kijàrtam magyar meccsekre, ès annyit tudtak az ultràk ènekelni, hogy “UTÀLUNK MINDENKIT, MINDENKIT UTÀLUNK!” Primitivsèg van, de az legalàbb nagyon, itthon különösen, de ùgy a vilàgon àltalàban is, a csapatsportak tekintve a szurkolòtàborok közt. Ez elèg szomorù a 21. Szàzadban.

 3. ZTE szurkolóként, és Milan rajongóként ez nekem igazi csemege lesz 🙂 remélem a jegyszerzés lehetséges lesz!

 4. Nagy hír lenne: “A ZTE-Milan felkészülési mérkőzésen összeverekedtek egymással a magyarországi Milan-szurkolók. A konfliktust az okozta, hogy a szimpatizánsok között – mint kiderült – voltak ETO-, ZTE- és Fradi-drukkerek is.”

 5. Ha már úgy is erre járnak, kérhetnének egy kis kölcsönt a leggazdagabb (és legokosabb 🙂 ) magyartól vagy a gazdájától, mert a pénznek úgy tűnik még mindig híján vannak.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet