Rekordeladás volt a Milan boltjaiban

6

A bajnoki cím megnyerése után a Rossoneri szurkolók elözönlötték a Milan hivatalos boltjait.

Hosszú várakozás után a Rossoneri újra felért Olaszország csúcsára, ugyanis 11 évvel a legutóbbi Scudetto-sikert követően megnyerte az olasz bajnokságot. Ezt követően hatalmas ünneplés vette kezdetét Milánóban és az ünnepi hangulat illetve a csapat sikere rekordeladásokat eredményezett a boltokban.

A MilanNews beszámolója szerint a Sassuolo elleni győzelem másnapján, azaz május 23-án a klub összes hivatalos boltjában, a Milan Store-ban rekordeladást könyveltek el.A teljes vásárlások száma meghaladta az ötszörösét az egy héttel azelőtti Atalanta elleni hazai meccs alkalmával elért legmagasabb forgalomnak. A bajnoki cím megnyerése után a szurkolók megrohamozták a Milan Store-t és a hivatalos online áruházat is. Mindössze 24 óra leforgása alatt több mint 15 ezer darab fogyott el a fekete színű limitált pólóból, amely a 19. Scudetto megnyerése alkalmából készült. Ezt viselték a játékosok a belvárosi vonuláson is. A pólókat nagyon hamar elkapkodták a drukkerek és nemrég egy újabb készlet volt elérhető belőle, ami szintén pillanatok alatt elfogyott.

Ugyan a látványtervek kiszivárogtak, ám szokatlan módon a Puma egyelőre még nem mutatta be hivatalosan a 2022/2023-as idényre tervezett új hazai mezt, amelyen szerepelni fog a bajnoki címvédőt jelképező Scudetto-címer is. A tervek szerint júliusban fog megkezdődni az új hazai mez értékesítése.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Aztért vicc, hogy felnőt méretben nem lehet kapni Magyarországon ilyen
    fekete színű limitált pólót.

    • Online lehet és nagyon alacsony összegnél már ingyenes a csomagküldés. Én inkább azt látom, hogy a Milan rajongók tényleg elkötelezettek. Egyszerűen nincs Milanos cuccok között akció. Emlékszem haverom állandóan féláron vett minden Arsenal mezt, mert a Puma azt se tudta hogy adja el. 😀

    • Ezt írjuk nincs. Csak gyerek méretben. De ha látsz XL-est szólj. A fekete pólót keressük többen ami a játékosokon is volt az ünnepléskor.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet