A Milan megegyezett Renato Sanches-zel

6

Renato Sanches zöld utat adott a Milannak és a transzfer a jövő héten lezárulhat.

Az Európa-bajnok futballista már hónapok óta a Milan első számú célpontja a középpálya megerősítése szempontjából. A játékos korábban egyértelművé tette, hogy a nyáron távozik a Lille együttesétől és visszautasította az ajánlatot a 2023-ig szóló szerződésének meghosszabbítására. Paolo Maldiniék nagy erőfeszítéseket tesznek a leigazolása érdekében és úgy tűnik, hogy jó úton járnak.

Fabrizio Romano beszámolója szerint a Milan vezetősége szóban megállapodott Renato Sanches-zel a személyes feltételekről. Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja megerősítette, a portugál középpályás zöld utat adott, hogy csatlakozzon a Rossonerihez.A következő napokban folytatódnak a tárgyalások a Milan és a Lille között az átigazolási árról, amely 18-20 millió euró körül fog lezárulni. A jövő hét sorsdöntő lesz az átigazolást illetően. Di Marzio szerint amint a klubok megállapodnak egymással, Sanches aláírja a szerződését a Milannal és szezononként körülbelül nettó 3 millió eurót fog keresni.

A 24 éves játékos az idei szezonban 32 tétmeccsen lépett pályára és több mint 2200 játékperc alatt 2 gólt szerzett illetve 5 gólpasszt osztott ki a Lille színeiben.

FRISSÍTVE: Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője szerint Renato Sanches nagyon közel áll a Milanhoz. Az átigazolás utolsó részleteinek megvitatása zajlik a Lille együttesével.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Érdekes mennyire ragaszkodnak hozzá Maldiniék. Remélem beválik és hoz egy olyan szintet mint pl. Leao az elmúlt szezonban.

  2. Hogy a francba sikerült meggyőzni egy realtíve keresett, jó korú játékost 3 misi fizuról? Milan-rajongó ő is? 😀 Maldini-fan?

  3. Ahogy előttem is irták,reméljük a két klub is ilyen simàn megegyezik.Ezek nagyon jó feltételek,le a kalappal ha sikerül elhozni.

  4. Nekem az nem világos hova érkezik majd hiszen játékát nézve ő nem védekező kp-s annak ellenére, hogy mindenki Kessie utódjaként tekint rá?! Vagy rosszul gondolom?

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet