Megbüntették a Milant a Sassuolo elleni meccs után

8


Az olasz bajnokság utolsó fordulóját sem úszta meg a Milan pénzbüntetés nélkül.

A piros-feketék múlt héten vasárnap 3-0-ra nyertek a Sassuolo otthonában a 38. fordulóban és a győzelemnek köszönhetően megnyerték a Scudettót a 2021/2022-es idényben. Az összecsapást követően nagy ünneplés vette kezdetét a Mapei Stadionban.

A fegyelmi bizottság hivatalos közleménye szerint a Milant összesen 12 ezer euróra – közel 4,7 millió forintnak megfelelő összegre – büntették a Sassuolo elleni győzelem után a szurkolók magatartása miatt. Az indoklás szerint a Milan szurkolók a második félidőben az ellenfél szurkolói számára sértő rigmusokat skandáltak, továbbá a mérkőzés végén füstbombákat és pirotechnikai eszközöket dobtak a játéktérre.

Olasz sajtóinformációk szerint a vasárnapi Sassuolo-Milan meccsen a stadionban lévő 21 ezer néző közül 18 ezren Rossoneri-szimpatizánsok voltak.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Gazidis valószínűleg életében nem indított el még ilyen boldogan egy utalást, mint pár nappal a Scudetto megnyerése után. A közlemény rovat azért remélhetőleg nem maradt üresen a drágalátós és mélységesen tisztelt szövetség részére.

  2. Azt kívánom minden évben büntessék meg a klubot a scudettó ünneplése miatt😋😉😅
    A Biztonságiak nem kaptak bűntetést??
    A transzparens miatt nem kaptunk semmit?

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet