Tonali: “A szurkolók plusz löketet adtak”

1

Sandro Tonali, a Rossoneri olasz válogatott középpályása bízik abban, hogy Zlatan Ibrahimovic maradni fog a csapatban és elmondása szerint nincs annál felemelőbb érzés, mint megnyerni a Serie A-t a Milannal.

“Szeretnék köszönetet mondani a barátnőmnek, Giuliának és a családomnak. Ők azok, akik egész évben és tavaly is mindig mellettem álltak. Fontos szerepet töltöttek be a fejlődésemben. Továbbá köszönöm minden egyes szurkolónak.” – mondta Tonali.

“A tavalyi nyár elég zűrös volt. Először volt egy nagyon rövid pihenőm, aztán elkezdődött a cirkusz. Nem tudtam, hogy mi lesz a jövőmmel és a klubok először nem tudtak megegyezni egymással, de végül Paolo (Maldini) és Ricky (Massara) mindent elkövettek annak érdekében, hogy megtartsanak engem.”“Szurkolók? Nagyszerűek voltak. A legszebb dolog az volt, hogy láthattuk őket. Csak köszönetet mondhatunk nekik. Az előző szezonban nem lehettek velünk és lehetetlen volt, hogy most mindannyian itt legyenek a stadionban. Ők megadták nekünk azt a plusz löketet, amikor már nem volt több energiánk. Ambíciók? Remélem, hogy győztes pályafutásom lesz. Fejlődés? Lekerült a vállamról a teher, miután végleg a Milan játékosa lettem, azonban nem hiszem, hogy ez volt a fejlődésem oka. Sok más dolog közrejátszott ebben.”

“Maldini? Ő maga a Milan, egy győztes. Ő egy nagyszerű ember, mindig közel áll hozzánk és egy játékos számára csodálatos érzés, ha olyanok vesznek körül, akik szeretnek. Tetoválás a Scudettóról? Még nem tudom… Gondolkodok valamin a bal karomra, hogy mindig lássam.”

“Ibrahimovic? Remélem, hogy folytatni fogja velünk, ő a legjobb. A mérkőzés előtt hatalmas segítséget adott, egy intenzív és feszült hetünk volt. A tapasztalatainak köszönhetően képes volt megőrizni a nyugalmat. Bízunk benne, hogy velünk marad és nem csak egy évre.”

“Arról álmodoztam, hogy megnyerem a Bajnokok Ligáját Rossoneri mezben, de nincs is jobb érzés annál, mint Olaszország bajnokának lenni a Milannal.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ő is hatalmas igazolás, rengeteg fejlődött mióta nálunk játszik.
    Figyelemes hogy megemlíti a szurkolókat és szeretné, ha Ibra még maradna.
    BL győzelem Milán mezben?
    Kell ennél több?

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet