Ibra meghozta a döntést a jövőjéről?

10

A legfrissebb hírek szerint Zlatan Ibrahimovic döntött arról, hogy folytatni kívánja-e a játékot vagy pedig befejezi a pályafutását.

A 40 éves klasszis 23 meccsen 8 góllal és 3 gólpasszal zárta a 2021/2022-es idényt és fontos szerepe volt a Scudetto megnyerésében. Ibrahimovic a két és fél évvel ezelőtti visszatérése óta vezéregyéniséggé vált a Milanban, mind a pályán, mind az öltözőben. Zlatan az utolsó fordulóban a Sassuolo elleni 3-0-ra megnyert bajnokin csereként lépett pályára, viszont a jelek szerint nem ez volt az utolsó fellépése.

Daniele Longo, a Calciomercato sportújságírója arról számolt be, hogy Ibrahimovic meghozta a döntést a jövőjét illetően és még egy szezonig szeretné folytatni a játékot, így nem fog visszavonulni a szezon végén – erre az elmúlt hónapokban a nyilatkozataiból már következtetni lehetett.A svéd csatár készen áll arra, hogy továbbra is a Milant erősítse és segítse a csapatot a pályán illetve azon kívül egyaránt. Ibrahimovic a 2020-as visszatérése óta összesen 74 tétmeccsen lépett pályára, ezeken 36 alkalommal vette be az ellenfél kapuját és 11 asszisztot jegyzett. A Milan rövidesen új szerződést kínálhat Zlatannak a 2022/2023-as idényre, méghozzá jelentősen csökkentett bérrel.

A svéd klasszis hamarosan egy rendkívül fontos orvosi konzultáción vesz részt annak érdekében, hogy kiderüljön, meg kell-e műteni a térdét. Zlatant az elmúlt hónapokban térdproblémák hátráltatták a játékban és több meccset is ki kellett hagynia. A szezon véghajrájában már nem tudott rendszeresen teljes értékű edzésmunkát végezni, ennek ellenére Stefano Pioli rendelkezésére állt.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Maradjon csak! Az se érdekel, ha összesen 10-12 meccsen lép pályára, de meggyőződésem, h az ő mentalitása igencsak meghatározó

 2. Megosztó dolog ez. A matekon sok múlik, ha csak azt nézzük mit ad a csapatnak a pályán egyértelmű, hogy nem kap magas bérezésű szerződést, de mindenki tudja a vezér szerepét.
  Én úgy gondolom, ha maradni akar akkor 3M körül lenne talán reális a következő szezonra, ami viszont a fele a jelenlegi bérének. Kíváncsi vagyok mit hoznak a következő napok.

 3. Nagyobb BL meccseken nagyon fog kelleni jövőre. Amíg ott van, tuti, hogy mindenki oroszlánként veti bele magát a meccsbe. 2-3M, és maradjon, azért 8-10 gólpontot ritka csereként is el tud tenni.

 4. Kell ide Ibra.A tekintélye a mentalitása a profizmusa csak jó hatással lesz bárkire aki ide jön hozzánk.Főleg ha pályára lép !!! Imádom.

 5. Ibra egy állat, szükségünk van rá!!!
  Szerintem enged a fizujából is.
  Remélem hamar felépül a műtét után 😓😤😱

 6. Emlékezzetek csak milyen “sz@rok bele” játékot nyomtunk pár éve. Semmi elképzelés csak alibi passzok oldalra vagy hátra azt vagy összejön valami vagy nem. Megvan?!

  Na, ha pályára se lép csak megpróbálja fenntartani a tüzet a csapatban már nagyon is megéri a fizetését.

  Másod sorban meg kell érteni, hogy egy ilyen LEGENDA “birtoklása” a klub presztízsét csakis emeli. Ennek megvan az ára. Nem a góljait kell átváltani €-ra hanem a jelenlétét a pályán, az öltözőben, a mentalitását, a karakterét a csapatfotón.

  Forza Ibra!!!! 🔴⚫️💪🦁🔥🔥🔥

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet