Az ünneplés közben ellopták Pioli aranyérmét

6

Meglehetősen furcsa esemény történt a Sassuolo elleni győzelem utáni ünneplésen, ugyanis ellopták Stefano Pioli bajnoki aranyérmét.

A Milan 3-0-ra nyert a Sassuolo ellen a 38. fordulóban és ezzel a győzelemmel megnyerte az olasz bajnokságot. A meccset követően nagy ünneplés vette kezdetét Reggio Emiliában a Mapei stadionban, mind a pályán, mind a lelátókon.

Piolinak, a csapat vezetőedzőjének vitathatatlan érdemei vannak abban, hogy a Milan elhódította történetének 19. Scudettóját. Ennek ellenére nem lehetett felhőtlenül boldog, hiszen az éremátadó ceremóniát követően egy ismeretlen illető eltulajdonította az aranyérmét az ünneplés alatt – amikor beszaladtak a pályára a nézők a lelátóról.“Ellopták tőlem az aranyérmet, valaki egyszerűen kitépte a nyakamból. Ha van rá lehetőség, akkor szeretnék egy másikat igényelni. Nagyon megköszönném, mert csak ez az egy érmem volt.” – mondta Pioli a meccs után.

Az olasz bajnokságot szervező Lega Serie A a közösségi oldalon üzenetben nyugtatta meg az olasz szakembert, hogy természetesen kapni fog egy másik érmet.

Pioli az eddigi edzői pályafutásának legnagyobb sikerét érte el azáltal, hogy bajnok lett a Milannal. Az első szezonjában év közben vette át a romokban lévő Rossonerit, amellyel végül az Európa Liga-indulást érő hatodik helyen zárt. Egy évvel később, a 2020/2021-es idényben ezüstérmes lett a Milan, míg idén kiélezett versenyben meglett az első hely.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet