Paulo Dybala a szezon végén szabadon igazolhatóvá válik és a jelek szerint az Inter mellett a Milan is szeretné soraiban tudni.

Néhány héttel ezelőtt biztossá vált, hogy a 28 esztendős támadó hét év után búcsút int a Juventusnak, miután nem sikerült megállapodni a lejáró szerződésének meghosszabbításáról. Dybalát 2022. június 30-ig köti élő kontraktus a torinóiakhoz és a nyáron ingyen igazolható lesz.

Az Il Giornale információi szerint a Milan is versenybe szállhat Dybala megszerzéséért és a klub vezetősége azt fontolgatja, hogy hivatalos szerződési ajánlatot tesz a játékosnak.Az argentin válogatott futballista vonzó célpont lehet, hiszen nagy tapasztalattal rendelkezik a Serie A-ban, ráadásul átigazolási díj nélkül fog klubot váltani. Az Il Giornale úgy értesült, hogy az Inter szezononként nettó 6 millió eurót plusz bónuszokat kínált Dybalának. A játékos ügynöke, Jorge Antun néhány nappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy jelenleg egyetlen olasz és külföldi klubbal sincs megállapodásuk.

Állítólag a két milánói együttes mellett a Roma, az Atlético Madrid és a Borussia Dortmund is élénk érdeklődést mutat Dybala iránt, aki eddig összesen 290 tétmeccsen lépett pályára a Juventusban és a mérlege 115 gól illetve 48 assziszt. Ráadásul a támadó-szekció számos pontján bevethető: árnyékékként, középcsatárként, jobb szélső támadóként illetve adott esetben támadó-középpályásként is.

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Érdekes lehetőség, de a kérdés az tudunk-e, akarunk-e versenyezni érte pl. az Inter ajánlatával? Ismeri a Serie A-t, jók a statját, nem fiatal, de nem is öreg. Mondjuk a jobb szélén el tudnám képzelni.

  2. Persze, jöjjön csak! Kellenek a Milanlabnak a donorok. Nehogy már munka nélkül maradjanak. 2 milliós alap fizut kínálnék neki és egy jó kis teljesítmény bónuszt.

  3. Itt lenne az ideje hogy végre valakiért versenyezzünk eurokban is. Főleg egy Dybala ért. Átigazolási díj nélkül nem is értem miért ne lehetne neki odaad i 1 millióval többet mint az inter ajánlata.

  4. Nála leginkább azt kell mérlegelni, hogy mennyire sérülékeny. Egyébként egy ilyen játékosra nagy szükségünk lenne.

  5. Mit egy egy Roma? 🤣🤣🤣

    Kapja meg Ibra vagy Romagnoli fizujat ha valamelyik távozik! Ha behúzzuk a bajnokságot szerintem Ibra a csúcson hagyja abba és a helyére egy Dybala az brutál ajándék lenne!

  6. Tényleg nem szeretnék egy rossoneroval se vitàzni,de akàrmennyire is sérülékeny szàzszor többet ér,mint Berardi vagy Belotti!
    Jöjjön!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet