2022. szeptember 29., csütörtök

A Milan versenybe szállhat Dybaláért

-

Paulo Dybala a szezon végén szabadon igazolhatóvá válik és a jelek szerint az Inter mellett a Milan is szeretné soraiban tudni.

Néhány héttel ezelőtt biztossá vált, hogy a 28 esztendős támadó hét év után búcsút int a Juventusnak, miután nem sikerült megállapodni a lejáró szerződésének meghosszabbításáról. Dybalát 2022. június 30-ig köti élő kontraktus a torinóiakhoz és a nyáron ingyen igazolható lesz.

Az Il Giornale információi szerint a Milan is versenybe szállhat Dybala megszerzéséért és a klub vezetősége azt fontolgatja, hogy hivatalos szerződési ajánlatot tesz a játékosnak.

Az argentin válogatott futballista vonzó célpont lehet, hiszen nagy tapasztalattal rendelkezik a Serie A-ban, ráadásul átigazolási díj nélkül fog klubot váltani. Az Il Giornale úgy értesült, hogy az Inter szezononként nettó 6 millió eurót plusz bónuszokat kínált Dybalának. A játékos ügynöke, Jorge Antun néhány nappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy jelenleg egyetlen olasz és külföldi klubbal sincs megállapodásuk.

Állítólag a két milánói együttes mellett a Roma, az Atlético Madrid és a Borussia Dortmund is élénk érdeklődést mutat Dybala iránt, aki eddig összesen 290 tétmeccsen lépett pályára a Juventusban és a mérlege 115 gól illetve 48 assziszt. Ráadásul a támadó-szekció számos pontján bevethető: árnyékékként, középcsatárként, jobb szélső támadóként illetve adott esetben támadó-középpályásként is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS