2022. szeptember 29., csütörtök

Megbüntették a klubot a szurkolók miatt

-

A Lega Serie A hivatalos közleményben ismertette a 36. fordulót követően kiosztott büntetéseket és ebből kiderült, hogy a Milan sem úszta meg a szankciót.

A piros-feketék 3-1-es győzelemmel zárták az olasz bajnokság legutóbbi fordulóját a Verona otthonában és szép számban voltak Milan-szurkolók, hogy buzdítsák a csapatot. Előzetesen arról szóltak a hírek, hogy körülbelül 16 ezer Rossoneri rajongó fog helyet foglalni a Bentegodi stadion lelátóin és ezúttal sem volt panasz a hangulatra.

A fegyelmi bizottság tájékoztatása szerint 5 ezer eurós enyhített pénzbüntetést szabtak ki a Milanra a szurkolók magatartása miatt.

A közlemény szerint a vendégszektorban helyet foglaló Milan szimpatizánsok a mérkőzés közben pirotechnikai eszközöket dobtak a pálya felé. A stadionban érvényben lévő pályarendszabályok értelmében minden jellegű pirotechnikai eszköz birtoklása és használata szigorúan tilos.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ezt nem értem?! . Voltam az Inter-Milán kupameccsen. Mindkét táborban volt görög tűz, de a szektorokon belül. Egyik kemény maghoz sem mentek be a rendezők. Tudomásom szerint nem kaptunk érte büntetést. Akkor lehet pirotechnikai eszközöket használni, csak ne dobják a pálya felé?!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS