Verona-Milan: Ki volt a meccs legjobbja?

9

A Milan egygólos hátrányból felállva 3-1-re győzött a Verona otthonában a 36. fordulóban és a mérkőzést követően szavazást indítottunk a magyar Rossoneri szurkolók körében arra vonatkozóan, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a csapatból. Voksolj Te is!

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Tonali , megértette mit jelent a Milan mezt hordani, lehet Pirlo jobban látott (még ) a palyán de biztos,hogy többet fut nem lézeng hajt gólokat is lő már, kedvencem.

  2. Tonali szokásosan nagyot ment, és ezúttal gólokat is lőtt, de én annyira örülök, hogy Leao végre az asszisztra törekedett, és nem puffogtatta el mindenáron a helyzeteket, hogy rá tettem a voksom.

  3. Ez mérkőzések óta így van hogy Leao a legjobb (kb. egyetlen) értelmes támadójátékosunk, most viszont muszáj vagyok Tonali-nak adni, mert Ő a 2 (3) gólja mellett védekezésben is mindig visszaért, elől-hátul odatette magát.

  4. Ha azt nézem, ki játszott magasan az elvárások felett, akkor Krunic. Egyszerűen imádom a fickót. Ambrosinival voltam így. Valahogy a szürke eminenciásokat sosem értékelik eléggé. Most azonban Tonali-ra tettem, mert, bár Leao egy varázsló, de Toni mindenütt ott volt, és mindenütt jól harcolt a pályán. Tomori-t említeném még. Eszméletlen védekezik a pali. Tanári amit védőként a labdával tud.

    • Én is nagyon szeretem, annak ellenére, mennyien szidják. Kb szezononként 1 hibát vét, tavaly tavasszal volt egy hülye passza hátul, amiből gól lett, meg a mostani gólban azért kicsit részes volt, de ez semmi ahhoz képesz, hogy vagy 4 poszton játszik elég sokat azért. Van játékindelligenciája, sokat melózik, amúgy nagyon jó lövőtechnikája van, csak ezt ritkán használjuk ki, elegáns a labdakihozatalban, passzjátékban… nem reklamál a csereszerepe miatt. Semmiben nem extra, de mindent jól csinál. Tökéletes mindenes csere, remélem marad.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet