“Ez egy csodálatos este volt” – Tonali

3

Sandro Tonali, a csapat középpályása a Verona elleni duplája után érzelmesen nyilatkozott és elmondta, hogy a második góljánál tudatosult benne igazán, hogy mit jelent a Milan mezt viselni.

A piros-feketék vasárnap 3-1-re nyertek a Verona otthonában a 36. fordulóban, köszönhetően Tonali duplájának és Florenzi találatának. Ez volt az első alkalom, hogy az olasz válogatott középpályás duplázott piros-fekete mezben, ráadásul mindezt éppen a 22. születésnapján tette, ezáltal még különlegesebb volt számára ez a győzelem.

“Mondhatjuk azt, hogy ez egy csodálatos este volt számunkra, a szurkolóinknak és az összes Milanistának. Ezért jöttünk Veronába és elértük a célunkat még akkor is, ha az első félidőben egygólos hátrányba kerültünk. Ekkor sem csüggedtünk, mert egy nagyszerű csapat vagyunk.” – mondta Tonali a MilanTV mikrofonjainak.“Sikerült ledolgozni a gólhátrányt és megfordítottuk az eredményt. Amikor megszereztem a második gólomat, éreztem belül, hogy mit jelent a Milan játékosának lenni. Ezen a napon adtam egy ajándékot, de én is kaptam egyet a Milantól, mert ez egy olyan este volt, amelyre még sokáig emlékeznünk kell. Magasra kell tennünk a lécet és erősen kezdeni az Atalanta ellen.”

A 21. században Tonali lett a harmadik Milan-játékos, aki a születésnapján gólt szerzett az olasz bajnokságban. Korábban erre csak José Mari (2000. december 10., Lecce ellen) és Stephan El Shaarawy (2012. október 27., Genoa ellen) volt képes.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Csak igy tovább Sandro!boldog születésnapot! így útolag is..reméljük még sok ilyen jo meccse lessz Milan mezben!bravó Tonali bravó Leao..szép gólok..okos gólok..bár 3mat is lőt,kár hogy az első nem megadott hangyafasznyi les volt..talán..:)

  2. Brutál milyen fejlődésen ment keresztül, alappból kedvelem már csak a szerződés hosszabbítás miatt, ahogy kezelte, kevés az ilyen manapság. Tényleg kár, hogy az első gól lesről született,de fantasztikus teljesítmény így is. Isten éltesse.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet