Maignan lett április legjobbja a Serie A-ban

2

A Milan francia kapusát a szezonban először választották a hónap legjobbjának.

Mike Maignan tavaly nyáron érkezett a Lille együttesétől mintegy 14 millió euróért és kiváló benyomást keltett a teljesítményével. Nagyon hamar kulcsjátékossá vált és hatalmas szerepe van abban, hogy a csapat a bajnoki címért harcol.

Az AIC, vagyis az Olasz Labdarúgók Szövetsége Maignant választotta az áprilisi hónap legjobban teljesítő játékosának a Serie A-ban.A francia válogatott kapus a múlt hónapban is remekelt. Ugyan mindössze 11 védést mutatott be 5 meccsen, azonban ebből 4 nagy gólhelyzet illetve ziccer volt. Maignan bravúrjára a Fiorentina, a Bologna, a Torino és a Genoa ellen is nagy szükség volt. Ráadásul Maignannak és a védelemnek köszönhetően a csapat a legutóbbi 9 bajnoki meccsén mindössze 2 gólt kapott.

A szövetség tájékoztatása szerint a Milan kapusának Ciro Immobilét, Gerard Deulofeut és Marko Arnautovicot sikerült megelőznie az áprilisi hónap legjobbja címért. Az idei szezonban először fordult elő, hogy egy kapus kapta meg az elismerést az AIC által.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem lepődtem meg ezen a híren. Nagyszerű teljesítményt nyújt az egész szezonban, jó vásárt csináltunk vele Remélem Sanchez is náluk fog jól teljesíteni.

  2. Örülök, hogy elismerték a teljesítményét. Segítségével, már a harmadik hely tuti az alkalmi gólok csapatának.😀😉

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet