A leendő tulajdonos óriási büdzsét szán igazolásokra

23

Olasz sajtóinformációk szerint a szezon végéig megvalósulhat a bahreini Investcorp hatalomátvétele a Milannál és ez a lépés teljes mértékben megváltoztathatja a klub vezetőségének átigazolási stratégiáját.

Mint arról írtunk, az Elliott Management tárgyalásban áll az Investcorppal, amely érdekelt a Milan részvényeinek megvásárlásában. Állítólag a bahreini alap kizárólagos tárgyalási jogot kapott, ezáltal az elkövetkező két hétben más potenciális befektetővel nem tárgyalhat az Elliott.

A La Gazzetta dello Sport a mai számában arról ír, hogy még ebben a hónapban megtörténhet a tulajdonosváltás véglegesítése és amennyiben a felek teljes körű megállapodásra jutnak egymással, 1 milliárd euróért az Investcorpé lesz a Milan.Ebben az esetben a Rossoneri lesz az első arab tulajdonú klub a Serie A-ban és ez jelentősen megváltoztathatja a klub piaci törekvéseit, ugyanis az új tulajdonos készen áll egy busás átigazolási büdzsét elkülöníteni a csapat megerősítésére. A Gazzetta arról ír, hogy az Investcorp érkezése esetén 300 millió euró fog rendelkezésre állni igazolásokra. A lap több játékos nevét is megemlítette, akik potenciális célpontjai lehetnek a nyáron a Milannak, mint például Christopher Nkunku (RB Leipzig, támadó-középpályás), Sebastien Haller (Ajax, csatár), Nicoló Zaniolo (AS Roma, jobb szélső támadó) vagy éppen Aurélien Tchouaméni (Monaco, középpályás).

Ami a vezetőséget illeti: nincs kérdés Paolo Maldini, Frederic Massara és Geoffrey Moncada (játékosmegfigyelő) jövőjét illetően, így mindannyian szerződést fognak hosszabbítani a Milannal. Emellett nincsenek veszélyben az elmúlt hetekben folytatott tárgyalások sem Sven Botman és Divock Origi esetleges érkezéséről.

23 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Amennyiben ez megvalósul, rövid időn belül visszatérhetünk méltó helyünkre, az európai elitbe. Szép álom! Első intézkedésként javasolnám, küldjünk képeslapot dollárnak és kebabnak. Kessie pedig kapjon egy szép emlékkönyvet! Muhaha..

 2. Ha be is jön ez a történet, remélem, hogy nem akarunk ész nélkül igazolgatni! 300 millió rengeteg pénz. Botman és Origi mellett még Adli és Pobega is jön elvileg, rajtuk kívül 2 igazán jó igazolás kell és megvagyunk. Több igazolás már a csapategység rovására mehet, lásd: 1996, vagy a Berlu-éra vége, amikor 150millió oka volt dühösnek lenni a Presidentének.

    • Amit utahjazz felvázolt az a Seria A-ra egy biztos BL helyre elég lenne, de nemzetközi porondra már szerintem nem!
     Szerintem ha jön az új sejk tulaj nem gondolnám, hogy neki csak a Seria A bajnoki cím lenne a célja…
     Ha reálisan nézzük nemzetközi porondra az egész támadósorunk kuka kivéve a rapszodikusan teljesítő Leao-t… 😀 Ez már 3 Poszt és nem az érkező Adli és Pobega fogja megoldani elhíhetted.. illetve azt se gondolnám, hogy a 2 belső középpályás posztra Benna és Tonali elég lenne..
     Ezen kivül ha már minőségileg fentebb szeretnénk lépni egy normális jobbhátvéd se ártana aki tudd beadni.

     • Kalulu tud beadni és kozephatved poszton elotte lesz Tomori Kjaer Botman.Meg is vannak Calabriaval.

     • Az egy kérdés, hogy most hullámvölgyben vagyunk, és nem jönnek a csekek vagy az utolsó passzok, az meg egy másik kérdés, hogy mennyire tud küzdeni a csapat. Leao olykor flegmázik, de nem az a jellemző, hogy ne hajtanánk. Én ezt értettem csapategység alatt. Egy Diaz, Salemakers, Messias kevés ide, de a hozzáállasukkal ritkán van gond.
      Ha ez a csapat kiahrcolja a BL indulást, és mondjuk Bennacer/Tonali rovására érkezne valaki, akkor nem biztos, hogy olyan egységes lenne az öltöző, mint most. (Most legalábbis annak tűnik.) Ha elérik a kitűzött célt ezek a srácok, akkor ne az legyen a jutalmuk, hogy eléjük igazolunk. A versenyhelyzet így is megvan a legtöbb poszton.
      Én úgy gondolom, hogy Giroud még egy évet biztosan le tud hozni, főleg ha lesz tízesünk, ill. jobb szélsőnk. (Ha Origi lesz a jobb, hát hajrá!)
      Leao teljesítménye is valószínűleg javulni fog, ha az ellenfél figyelme jobban megoszlik.
      Szóval én inkább építenék 10 emberre a jelenlegi kezdőnkből, mint ötre, vagy hatra. Aztán ha kell még tovább erősíteni télen, akkor jöhet még egy ember (és még egy az aktuális sérültünk helyett).
      Plusz ott van még a Pioli faktor: felépített egy csapatot, de (nálunk) nem dolgozott pályájuk csúcsán lévő sztárokkal. Szerintem ebből a szempontból is jobb lenne a fokozatosság.
      (Amúgy azt adom, hogy Theo mögé még kell valaki.)

    • Illetve milyen csapategységet rovására menne? Ha védelemről lenne csak szó akkor megértem az tényleg jól működik, de az előre játék nagy 0… Középpályásaink is legtöbbször csak alibi passzokal operálnak..

    • Helyesbitsünk! A vèdekező közèppálya rendben van, de kreativ játèkosban nagyon nagy hiány van. 2 támadó közèppályás simán jöhetne.

 3. Szerintem csak had költekezünk a padra is kellenek minőségi játékosok akik jól beszálnak a mecsbe, csak így lehetünk bajnok esélyesek és szerintem a BL sem esélytelen Forza Milan!

 4. Már hogy ne költekeznénk, ha a tulaj szivesen adja és az FFP sem szankcionál miatta. Ha, jön Botman és Origi, akkor kell egy épkézláb játékos Theo helyetteseként, kell egy masszív középpályás aki előrefele is tud játtszani, kell egy jobb szélső, egy támadó középpályás és egy csatár, azt mondanám Origi elé, de itt sokan nem fognak ezzel egyet érteni.

  • Dehogynem,pont ez jutott eszembe Origivel kapcsolatban.Örök csere volt erre itt is az lesz🤣,mert legyünk őszinték ha van 300milla akkor nem Origivel képzeljük el a kezdőt.

   • Sebastian én erre azt mondom ne feltétlenül drágát és látványosan igazoljunk hanem jól és hasznosan. Tőlem Origi is lehet a kezdő CS ha eredményes. Nem kellene egyből átesni a ló túloldalára.

    Remélem Maldiniék is tudnak szintet lépni ha eljön ez a lehetőség, ez nekik is egy fejlődési lépcső.

    • Persze,én sem vagyok híve az eszetlen igazolásoknak,de azért el bírnék fogadni egy jó korban lévő igazi gólvágót aki elképzelhetetlen volt eddig,aki képes 20+góltermésre egy szezonban.(meglepne ha Origi lenne)

 5. Nem a legjobb az időzítés, alapból pocsék formában vannak a támadók és ha ezen is agyalnak az nem lesz szerencsés, de majd lehet idegből költeni 300 milliót a nyáron, mert nem lett meg a bajnoki cím.

  • Vagy extra motiváció, hogy jövőre is részesei lehessenek egy jólmenő, tehetős, stabil klubbnak.

   • Sajnos ez valóban így lehet, hogy már semmi más nem motiválja őket csak a pénz. Szurkolóként azt gondolnám, hogy a bajnokság megnyerése elég motiváció lenne, hogy egy Torino vagy Bologna ellen képesek legyenek betalálni az ellenfél kapujába, de ez van “kis pénz kis foci”.

 6. Haller és Antony egy csomagban az Ajaxból, ha már választani lehet. A csatársor és a jobboldal félig kész lenne.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet