Fiatal brazil hátvéd a Milan egyik kiszemeltje

0

A Milan vezetősége figyelemmel követi Abner Viníciust a brazil bajnokságból.

A klub új balhátvédet tervez igazolni a nyári átigazolási időszakban és Fodé Ballo-Touré az idény végén búcsút inthet a Milannak, miután nem tudott meggyőző teljesítményt nyújtani kiegészítőemberként.

Nico Schira újságíró exkluzív információkra hivatkozva közölte, hogy a Milan figyeli a brazil élvonalban szereplő Athletico Paranese balhátvédjét, Abnert.

A Rossoneri elöljárói már felvették a kapcsolatot a 21 esztendős brazil játékos ügynökével, hogy érdeklődjenek és megkíséreljék a szerződtetését. Abnernek 2024 nyaráig van érvényes szerződése az Athleticóval és a piaci értékét a transfermarkt 7,5 millió euróra taksálja. Abner tavaly nyáron tagja volt a brazil olimpiai csapatnak, amely aranyérmet szerzett Tokióban. A Marca néhány héttel ezelőtti beszámolója szerint a Manchester City is érdeklődést mutatott a fiatal játékos iránt.A Milan mérlegeli a felmerülő lehetőségeket Theo Hernández cseréjének balhátvéd posztra. Brazília mellett Olaszországon belül is figyel balhátvédeket a klub, nevezetesen Fabiano Paresit (21 éves, olasz, Empoli), Andrea Cambiasót (22 éves, olasz, Genoa) és Aaron Hickeyt (19 éves, skót, Bologna).

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet