Íme a várható kezdő a Cagliari elleni meccsre

9

A várakozások szerint Pierre Kalulu, Theo Hernández és Ismael Bennacer is kezdőként léphet pályára a szombati Cagliari elleni bajnokin.

A Milan szombat este a kiesés ellen menekülő Cagliarival játszik idegenben az olasz bajnokság 30. fordulójában. A MilanNews, a Gazzetta és a Sky Sport Italia beszámolója szerint Theo Hernández visszatér a kezdőcsapatba az egy meccses eltiltását követően. A védelem közepén Fikayo Tomori társaként Pierre Kalulu az esélyesebb Alessio Romagnolival szemben a kezdőbe kerülésért.

Sandro Tonali az elmúlt napokban lázzal küzdött és várhatóan a cserepadon lesz, így a középpályán Franck Kessié és Ismael Bennacer juthat lehetőséghez. Támadó-középpályás poszton Brahim Diaz és Rade Krunic versenyez, ám jelen pillanatban a spanyol játékos van előnyben. A két szélen szokás szerint Rafael Leao és Junior Messias kezdhet.Középcsatár poszton nagyon szoros a verseny Zlatan Ibrahimovic és Olivier Giroud között a kezdőcsapatba kerülésért, de valószínűbb, hogy a francia csatár lesz első perctől kezdve a pályán a Cagliari ellen.

A MILAN VÁRHATÓ KEZDŐJE:

Maignan
Calabria, Kalulu, Tomori, Theo
Bennacer, Kessié
Messias, Diaz, Leao
Giroud

Az összecsapás 20:45-kor kezdődik és a Sport 1 élőben közvetíti.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. nagyon örülök Pioli határozottságának, hogy meri padra ültetni a Capitanot, amikor egyértelműen van nála jobban teljesítő hátvéd. néha úgy éreztem ezt Ibra esetében korábban nem mindig tette meg. jövőre ezt is muszáj lesz.

  • Így igaz! Szerintem ezt már Ibra is tudja és azért nem akármilyen fegyver egy Ibra beállása az utolsó 20-25 percre mikor egy Giroud volt előtte a pályán. Bár egyszerre is brutál erősek, mert életveszélyesek a 16-on belül.
   Romagnoli meg sosem lesz nálam olyan magasságokban, hogy Capitanonak nevezzem. Örülök neki, hogy nem játszik mert brutál gyenge a pali az utóbbi 2-3 évben. Kalulu és Tomori megfelelő kettős jelenleg!

 2. Ez most teljesen védhető helyzet Kaluluvel kapcsolatban. Romagnoli sem foghatja fel “bosszúként”. Kalulu bejátszotta magát a kezdőbe, és ha vannak is megingásai, az a plusz, amit a sebességével adni tud a hátsó alakzatnak (és amivel Romagnoli nem rendelkezik), rendkívül fontos fegyver. Szokjon csak össze minél jobban Kalulu meg Tomori, az nem fog ártani.

  Maldinit szerintem lassan elfelejthetjük. Már maga a hír, hogy Brahim Diaz Kruniccsal veresenyez a kezdőért, elgondolkodtató. Vagy Pioli egy barom, vagy tényleg semmit sem mutat Maldini az edzéseken, hogy legalább alternatívát jelentsen egy olyan játékosnak, aki hónapok óta botrányosan teljesít (nem beszélve arról, hogy ezek szerint hátszéllel sem sikerül legalább egy-egy félidőt kiharcolnia). Akárhogyan is, ha kezdeni akar valamit a karrierjével Maldini, akkor kéri az el- vagy kölcsönadását.

  • Én nem írnám le a kis Maldinit se, Kaliňák is eltartott míg bejatszotta magát a kezdőbe, Leao szintúgy, sőt talán Theonak is ez a legjobb szezonja, két év múlva simán kezdő lehet, nekem a pályán látott mozgása tetszik csak hát név a hátán hatalmas nyomás mondjon bárki bármit ezt kezelni kell

   • Itt nem is annyira a kezdő pozíció, amitől messze van, hanem az értékelhető meccsperc. Kalulu meg Leao esetében szerintem egy kicsit más a helyzet, mert előbbi Kjaer és Tomori meg Romagnoli (tehát nagyobb tapasztalattal bíró játékosok) mellett tudta beverekedni magát a csapatba (amikor mindannyian egészségesek voltak, akkor is kapott lehetőséget, bár nyilván kevesebbet, most pedig Romagnoli kárára játszik), tehát volt konkurencia. Leao esetében pedig ott volt Rebic, akinek voltak igen jó időszakai, de Leao, akár centerként, de szintén kapott lehetőséget. Azaz: szerintem Kalulunek és Leaónak nehezebb volt a helyzete, mert mindkettő mellett volt számításba vehető alternatíva. Maldini esetében pedig éppen azt tartom nyugtalanítónak (az ő szempontjából), hogy ilyen posztriválisok mellett is csak perceket kap. Az ő szempontjából teljesen mindegy, hogy Pioli pikkel rá, vagy hogy annyira nem jó, hogy védekező középpályásokat sem tud legyőzni a meccspercekért vívott harcban… Nem biztos, hogy túl nagy lesz a kereslet iránta, mert akárhogyan is nézzük, úgy fognak tekinteni rá, hogy ő egy olyan játékos, aki annak ellenére alig kapott lehetőséget, hogy az apja a klub technikai igazgatója. Valószínűleg az lehet, amit “mercenario” írt…

  • Közben kiderült, hogy Maldini lázas volt 3 napig, így nem is edzett. A keretben sem lesz.
   Ettől függetlenül én továbbra is hiányolom a keret mozgatását, főleg a támadó harmadban. 5 csere van az edzők kezében így akár félidőben lehetne egy 3as cserével a komplett támadó szekciót kicserélni és még maradna 2 lehetőség a változtatásra. Ha viszont a legerősebb kezdővel áll fel minden meccsen és ők alszanak bele a meccsekbe (elég sok ilyen volt), nagyon nehéz a váltás.
   Nekem amúgy Maldini mozgása, testcselei, egyérintős játéka nagyon tetszik. Kíváncsi lennék mi lenne belőle ha játszana is. Így telesen egyértelmű, hogy Seria B játékos sem lesz, nulla meccsrutinnal.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet