A Milan szerződést kínált Originek

8

A legfrissebb hírek szerint folyamatban vannak a tárgyalások a Milan vezetősége és a Liverpool támadója, Divock Origi között.

Mint arról beszámoltunk, Origi egyike annak a három játékosnak, aki jelen pillanatban a Milan kiszemeltjeinek listáján szerepel a csatársor megerősítése érdekében a következő szezonra. Az átigazolási ügyekben roppant hiteles és megbízható forrásnak számító Fabrizio Romano közölte, hogy a Milan szerződési ajánlatot tett Originek, aki ingyen csatlakozhat a Rossonerihez, mivel a nyáron nagy valószínűséggel szabadon igazolható lesz.

A belga válogatott támadó aktuális szerződése 2022. június 30-ig szól a Liverpoollal, azonban a Gazzetta dello Sport megjegyzi, hogy a játékos kontraktusában egy megújítási záradék szerepel, amelynek értelmében bizonyos feltétel teljesülése esetén automatikusan egy évvel meghosszabbodik. Egyelőre nincs információ arról, hogy pontosan mi a feltétel.A MilanNews megerősítette, hogy a piros-feketék rástartoltak a 26 éves BL-győztes játékosra és már megkezdődtek a tárgyalások. A játékos ügynöke két nappal ezelőtt Milánóban találkozott a Rossoneri vezérkarával.

A klubot meggyőzte Origi teljesítménye, ráadásul a játékos életkora, fizikális adottságai és képességei mellett a felmerülő költségek is megfelelőnek tűnnek a Milan számára. A klub ingyen igazolhatóként csaphat le a 26 éves támadóra, ezáltal a nyári igazolásokra szánt büdzsét más posztok megerősítésére lehet fordítani.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Szerintem Origi számára az egyik legvonzóbb opció vagyunk! Fiatal csapat, jól csengő Milan név, versenyben a bajnoki címért és BL indulás. Persze a legvonzóbb az, hogy nincs riválisa a csapatban! Van egy 41 éves Ibra, egy 35 éves Giroud és egy 18 éves tehetség. Sebesség csak benne van és azért a két nagy öreget ki kell tudnia szorítani. Elmegy cserének egy nagyobb csapathoz vagy egy középcsapat kezdőjébe és ott a mi opciónk. Ha a helyében lennék és ennyit ültem volna a Liverpool padján akkor két kézzel kapnék egy ilyen lehetőség után.

  1. Lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de szerintem a csávó semmivel sem különb Cutrone-nál. Teljesen átlagos csatár aki mai napig abból él, hogy továbblőtte a Liverpoolt a BL-ben. Ezen kívül teljesen feledhető amit nyújt. Ibra helyére cserének tudnám legjobb esetben is elképzelni.

    • Szerintem nem is lehet egy lapon említeni a kettőt. Erősebb, jobb 1v1-ben, gyorsabb, gólerősebb. Nem klasszis, de jó. Origi mostanság bármikor beáll, hoz egy gólpontot. És nem azért nem kezdő, mert gyenge, hanem mert világsztárok futkároznak előtte. Idén pl 533 perc alatt 5 gól 3 gólpassz, nagyon komoly stat, főleg úgy, hogy alig van a lábában meccs.