Seedorf ellátogatott Milanellóba – VIDEÓ

4

Hétfőn Clarence Seedorf és Miroslav Klose személyében különleges vendégek jártak a csapat edzésén a milanellói sportközpontban.

A játékosok az Empoli elleni 1-0-s győzelem után egy nap szabadnapot kaptak Stefano Piolitól, így hétfőn folytatódtak az edzések. A csapat ekkor kezdte meg a felkészülést a hétvégi Cagliari elleni idegenbeli bajnokira. A tréning alatt két vendég járt az edzőközpontban, nevezetesen Seedorf és Klose.

Seedorf a 2000-es években 10 éven keresztül szolgálta a Milant játékosként és összesen 432 tétmeccsen öltötte magára a piros-fekete mezt. Ezt követően 2014-ben fél évig a csapat edzőjeként is dolgozott. A korábbi holland klasszist a németek egykori világbajnok csatára, Klose is elkísérte, aki kiváló kapcsolatot ápol Piolival, ugyanis 2014 és 2016 között együtt dolgoztak és az edzője volt a Laziónál.A vendégeket Paolo Maldini és Frederic Massara fogadta Milanellóban, majd közösen megtekintették a csapat edzését. Emellett találkoztak a játékosokkal is. Íme Seedorf találkozása többek között az edzővel, Daniel Maldinivel, Theo Hernándezzel, Olivier Giroud-val, Fikayo Tomorival Sandro Tonalival és Pierre Kaluluval.

Seedorf a közösségi oldalán: “Köszönöm Maldininek és Piolinak a fogadtatást a varázslatos Milanellóban. Nagyszerű volt újra látni Ibrahimovicot és az egész csapatot, valamint a klubnál dolgozó számos történelmi személyt. Maldini és Pioli, folytassátok a nagyszerű munkát, amit csináltok. Forza Milan!”

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Gyermekkorom kedvence Klose,
    Egy sima farmer, pulcsi, se cicoma. Pedig azért ő is a top csatárok között volt a maga idejében.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet