Milan-Empoli: Ki volt a meccs legjobbja?

10

A Serie A 29. fordulójában a Milan hozta a kötelezőt és szűkös győzelmet aratott az Empoli ellen a San Siróban. A három pont sorsát eldöntő találatot Pierre Kalulu szerezte. A mérkőzést követően szavazást indítottunk és keressük a Milan legjobban teljesítő játékosát.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Tomori, Kalulu, Maignan, Bennacer. Ez lett a sorrend nálam. Meg jó, hogy az Empoli nagyon harmatos volt támadásban. Pioli-nak továbbra sem sikerül rávenni a srácokat, hogy a szerényebb állományú klubok ellen csapatként játszanak. Nem tudom, hogy nem veszik egyenrangúnak az ellenfelet, vagy mi a szósz, de fejben nincsenek ott. Kis szerencsével az Empoli nyer 2-1-re. Maignan, és Salemakers is mit mentett már. Tomori és Kalulu pörgött rendesen a második félidőben. Egyedül Bennacer próbált stabilitást hozni a középpályára, Tonali egy sárga lapban csúcsosodott ki. Rebic jó ideje azt se tudja, hogy milyen kávéházban van.😀

  2. Ha egy támadó lett volna a gólszerző, akkor Bennacert jelölném. De mivel egy jobblábas középhátvéd rúgott ballal TUDATOSAN egy olyan győztes gólt, amire még Messi is csettintene, így nálam Kalulu (aki tényleg “kálülü”) lenne a legjobb.