Tomori a csapatról, a sikerről és Osimhenről

1

Fikayo Tomori boldogan nyilatkozott a Napoli elleni megnyert rangadó után, amelyet kapott gól nélkül hoztak le. Az angol középhátvéd szerint a tabella és a csapat önbizalma szempontjából is nagyon fontos volt a három pont megszerzése.

“Az előző két mérkőzésünkön egyetlen gólt sem kaptunk az Inter és a Napoli ellen. Voltak lehetőségeink, hogy gólt szerezzünk és megnyerjük ezt a meccset. Ez egy pozitív jel, győztünk és boldogok vagyunk.” – mondta Tomori.

“Osimhen? Nagyon erős és gyors csatár. A Napoli egy remek csapat, így nem volt könnyű nyerni ellenük. Még 10 mérkőzés van hátra és úgy kell játszanunk, mint ezen az estén és folyamatosan emelni kell a szintet. Az egész csapat jól teljesített, nem csak mi ketten Kaluluval. Nagyon forró volt a hangulat a stadionban és nem volt egyszerű dolgunk. Nyugodtak voltunk, amikor megérkezünk a stadionhoz és éreztük, hogy ez egy fontos meccs lesz. Sikerült nyernünk és ennek nagyon örülünk, de még sok meccsünk van. A bajnokság állása és az önbizalmunk szempontjából is nagy jelentőséggel bírt ez a siker.”“Még van hová fejlődnünk. Teljes mértékben csak a saját játékunkra koncentrálunk és az edzéseken eltervezett dolgokat megpróbáljuk megvalósítani a pályán. Így kell folytatnunk.”

“Sok kiváló csatár van a Serie A-ban, akik ellen nehéz játszani, mint Osimhen, Dzeko, Lautaro… Mindig csak magunkra figyelünk és arra törekszünk, hogy megállítsuk a csapatokat és a legjobb játékosaikat.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet