Eltörölhetik Bennacer kivásárlási záradékát

3

Nagyon közel a megállapodás Ismael Bennacer új szerződéséről.

Theo Hernández után újabb kulcsemberrel hosszabbíthat a Milan vezetősége. A francia válogatott balhátvéd a múlt héten pénteken írta alá a hosszú távra szóló új kontraktusát, amely 2026 nyaráig érvényes. Ezzel együtt Theo fizetése 1,5 millió euróról 4 millióra emelkedett.

A MilanNews arról számolt be, hogy közel a megállapodás Bennacerrel a jelenlegi 2024-ig szóló szerződésének meghosszabbításáról. Az algériai válogatott középpályás további 2 évvel, 2026. június 30-ig fog aláírni.

A tárgyalások előrehaladott szakaszban járnak, csak az utolsó részletek megvitatása hiányzik a hivatalos bejelentés előtt. Állítólag a következő napokban tárgyalások lesznek a kontraktus véglegesítése érdekében.Bennacer jelenleg évi nettó 1,5 millió eurót keres és az új szerződés mellé fizetésemelést is kap, így körülbelül 3 millió euró lesz a bére. Továbbá az aláírással el fogják törölni a szerződésében szereplő mintegy 50 millió eurós kivásárlási árat, amelyet még 2019 nyarán rögzítettek, amikor az Empoliból a Milanhoz szerződött.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Na ez (is) jó hír! Szuper! Azt vettem észre, hogy kategóriát ugrottunk a fizu emelések tekintetében is. Pl a 1,5-ről már nem 2,5-re próbálják kicigánykodni a fizut hanem egyből 3-4 M. Manapság ez sokkal reálisabb.

  2. Kezdi visdzanyerni azt a formát, amiért leigazoltuk.
    Kedvelem a játékát, szimpatikus játékos és Tonalival nagyon kemény belső középpályás párost alkotnak..
    Remélem még hosszú évekig..

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet