A Curva Sud üzent Kessiének és társainak

1

A Milan szervezett szurkolói csoportja, a Curva Sud Milano egy transzparenst feszített ki a Sampdoria elleni mérkőzés alatt, így üzenve azoknak a játékosoknak, akik számára fejtörést okoz a Milanban maradás és a szerződés meghosszabbítása.

Az üzenet minden bizonnyal elsősorban Franck Kessiének szólt, akivel hónapok óta nem sikerült megállapodni a hosszabbításról a klub által felajánlott többszörös fizetésemelés és rendkívüli erőfeszítések ellenére sem. Az ultrák megtörték a csendet és először fejezték ki véleményüket a kialakult helyzettel kapcsolatban.

A Curva Sud Milano a következő üzenettel ellátott molinót feszítette ki a San Siróban.“Akik igazán szeretik a Milant, azok tényekkel bizonyítják. Szívélyes üdvözlet az elégedetleneknek.”

Ráadásul a Sampdoria elleni meccset megelőzően a közönség egy részének jóvoltából nagy füttykoncert övezte Franck Kessié nevét a San Siróban, amikor a hangosbemondó közölte a cserepadon lévő játékosokat.

Az elefántcsontparti középpályás 2021 júliusában tett nyilatkozatában azt mondta, hogy addig lesz a Milan játékosa, ameddig a klub szeretné és a szurkolóknak nem kell aggódniuk a jövője illetve a hosszabbítás miatt, mert ő mindig tartja a szavát és nem lesznek problémák. A teljes interjú itt megtekinthető.

Theo Hernández is többször hangoztatta, hogy maradni akar és boldog a Milanban, azonban ő minden probléma nélkül megegyezett a klub vezetőségével és aláírta a hosszú távú szerződését. Ugyanakkor nem kizárt, hogy az ultrák utalása Kessié mellett más játékosoknak is szólt, beleértve Gianluigi Donnarummát, aki a hét közepén egy interjúban meglehetősen furcsán beszélt a távozásának körülményeiről, kissé neheztelve a Milanra.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet