Ricky Massara reagált Donnarumma szavaira

10

Frederic Massara, a klub sportigazgatója az újságírók kérdésére válaszolva kommentálta Gianluigi Donnarumma szavait és úgy véli, hogy az a bizonyos utolsó telefonhívás csupán egy udvarias gesztus volt a Milan vezetőségének részéről.

Szerdán a La Gazzetta dello Sport exkluzív interjút közölt Donnarummával, aki kitért többek között a Milanra, a távozására és Mike Maignanra is. Az interjú ide klikkelve elolvasható. Massara a Lazio elleni kupameccs előtt reagált és elmondta, hogy tavaly időben figyelmeztették Donnarummát arról, hogy kénytelenek lesznek másik kapus után nézni, amennyiben nem kívánja meghosszabbítani a szerződését.

“Utolsó telefonhívás? Ez egy udvarias gesztus volt a részünkről azok után, hogy visszautasította a szerződésének meghosszabbítására tett ajánlatainkat. Mi jeleztük felé, hogy kénytelenek leszünk alternatívát keresni és azt gondoltuk, hogy úgy korrekt, ha az új kapus szerződtetésének hivatalos bejelentése előtt közvetlenül értesítjük őt.” – mondta Massara a Mediasetnek.“Ez csupán egy gesztus volt, amit megfelelőnek gondoltunk. Nagyon boldogok vagyunk, hogy itt van velünk Maignan. Minden jót Gigiónak és azt kívánjuk, hogy legyen szép karrierje. Maignan? Mike egy nagy erős kapus. Roppant elégedettek vagyunk a beilleszkedésével. Azonnal sikerült alkalmazkodnia az olasz bajnoksághoz és az öltözőben is fontos szerepet tölt be. Nagyon elégedettek vagyunk vele és meggyőződésünk, hogy még tovább fejlődhet.”

Az olasz sportigazgató kitért az egyetlen téli igazolásra, Marko Lazeticre és úgy véli, hogy türelmesnek kell lenni vele szemben, mivel teljesen új környezetbe került.

“Nagy potenciállal rendelkezik és nagyon hiszünk benne. Ugyanakkor alkalmazkodnia kell egy másik bajnoksághoz, ezért nem szabad túl nagy elvárásokat helyezni rá. Jó képességei vannak és biztosak vagyunk abban, hogy képes lesz hozzájárulni a csapathoz, de nyugalomra van szüksége.”

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. “Nagyon boldogok vagyunk, hogy itt van velünk Maignan. Minden jót Gigiónak és azt kívánjuk, hogy legyen szép karrierje. ”
  Azért ebben benne van minden.🤣

 2. Az oldalnak is ezt kéne mint Massaranak.Lezárnni ezt a Gigio sztorit mert nagyon unalmas már.
  Persze ezek a cikkek generálnak több kattintást és hozzászólást.

 3. Azért azt a bizonyos utolsó telefonhívást szívesen meghallgatnám. 😀

  Maldini: “Szeva Gigio!”
  Dollár: “Üdv, Paolo!”
  Maldini: “Híreim vannak. Évente nettó 10 millió eurós fizetés. Ennyit kérsz, ugye?”
  Dollár: “Igen, ennyit szeretnék.”
  Maldini: “Oké, hát legyen. Megadjuk neked.”
  Dollár: “Hú, tényleg? Ez szuper!”
  Maldini: “És az ügynöködnek mennyi kéne, 20 milliós jutalék elég?”
  Dollár: “Igen, az szerintem megfelel neki.”
  Maldini: “Bátyókával mi újság?”
  Dollár: “Ő is új szerződést szeretne, boldog itt. Csak egy kis fizetésemelés kellene neki, persze ha nem probléma…”
  Maldini: “Ó, hát persze, intézzük azt is.”
  Dollár: “Remek! Akkor mikor írjuk alá a papírokat?”
  Maldini: “Hülye vagy? Dehogy is, csak szopattalak…Eszünk ágában sincs megadni, el ne hidd már te csacsi. Csak azért csörgök, hogy csomagolj Milanellóból, mert jön az új kapusunk. Na csumi.”

 4. Kessie távozása után remélem nem lesz több dráma szereplő, mert baromi unalmas azt látni, hogy megy a szekér, de pár idiótának kevés a 3-5 millió euró évente.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet