Leao: “Meg akarjuk nyerni az Olasz kupát”

0

Rafael Leao, a Milan támadója úgy véli, hogy igazságos eredmény született a Lazio ellen és kijelentette, hogy a csapat szeretné megnyerni az Olasz kupát az idei szezonban.

A 22 éves támadó kiváló teljesítménnyel rukkolt elő a Lazio ellen az Olasz kupa negyeddöntőjében. Stefano Pioli ismét a kezdőcsapatba jelölte és 1 gólt illetve 1 gólpasszt jegyzett, ezáltal minden sorozatot figyelembe véve 26 tétmeccsen 9 találatnál és 6 asszisztnál jár a 2021/2022-es idényben. Leao a mérkőzés lefújása után interjút adott és elmondása szerint a Milan egyik célja a kupa megnyerése.

“Fontos mérkőzés volt a derbi és feltöltődve érkeztünk a kupameccshez. Rendkívüli munkát végeztünk az első perctől az utolsóig és igazságos eredmény született. Szerettünk volna továbbjutni, mivel az Olasz kupa egy olyan versenysorozat, amelyet meg akarunk nyerni. Így kell folytatnunk.” – mondta Leao a Mediaset mikrofonjainak.“Mindig készen állok arra, hogy gólokkal és gólpasszokkal segítsem a csapatot. Ezúttal az volt a legfontosabb, hogy bejussunk az elődöntőbe.” – tette hozzá.

A Milan a városi rivális Interrel játszik az elődöntőben, így az oda- és visszavágónak köszönhetően még további két milánói derbit rendeznek a mostani idényben. Az első meccs március elején, míg a visszavágó április végén lesz, a hivatalos időpontot hamarosan bejelentik.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet