“Nagyon tehetséges csapatunk van” – Diaz

0

Brahim Diaz boldogan nyilatkozott a Derby della Madonnina győzelem után és úgy véli, hogy a csapat a második félidőben jobban teljesített az Internél.

A spanyol támadó-középpályás ezúttal a cserepadon kezdett a mérkőzésen, azonban az 58. percben Stefano Pioli becserélte és ez nagyon jó döntésnek bizonyult, ugyanis gyorsaságot, lendületet és kreativitást hozott a támadójátékba. A mérkőzés után Arrigo Sacchi és Billy Costacurta is elismerő szavakkal illette Brahimot, miszerint ez a csere nagy fordulatot hozott a mérkőzésen a Rossoneri játéka és a fordítás szempontjából.

“Boldog vagyok amiatt, amit véghez vittünk ezen a nehéz mérkőzésen. Az Inter egy erős csapat, de a második félidőben jobban játszottunk. Úgy gondolom, hogy a csereként pályára lépők jól szálltak be, míg a kezdők elkezdték kifárasztani az ellenfél játékosait. Jó teljesítményt nyújtottunk.” – vélekedett Brahim a Milan TV-nek.“Kemény mérkőzés volt, de véleményem szerint megérdemeltük az eredményt. Nagyon boldog vagyok, hogy hozzájárulhattam az egyenlítő gólhoz.”

“Jól játszottunk a Spezia és a Juventus ellen is és mindkét mérkőzésen többet érdemeltünk volna. Ettől függetlenül továbbra is versenyben vagyunk és folytatjuk a harcot a Scudettóért. Azt gondolom, hogy nagyon tehetséges csapatunk van és megvan bennünk az erős győztes csapatszellem. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolóinkkal az oldalunkon nagyszerű lesz a szezon második fele.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet