Kölcsönajánlat a Serie B-ből Daniel Maldiniért

4

Az olasz másodosztályból vinnék a Milan saját nevelésű támadó-középpályását.

A MilanNews értesülései szerint a Serie B-ben szereplő SPAL kölcsönajánlatot tett a Milan vezetőségének Daniel Maldini játékjogáért.

A 20 esztendős olasz játékos az idei szezonban 11 mérkőzésen lépett pályára a Rossoneriben, összesen mindössze 219 percet töltött a pályán és 1 gólt szerzett a Spezia elleni 2-1-re megnyert bajnokin. Daniel iránt már a tavaly nyáron is volt érdeklődés, de akkor a klub visszautasította a megkereséseket.

A jelentés szerint Daniel nyitott arra, hogy a több játéklehetőség és a fejlődés érdekében csatlakozzon a Spalhoz kölcsönben. Egy másik saját nevelésű játékos, Lorenzo Colombo számára is nagyon jó döntésnek bizonyult a váltás, hiszen nagyon hamar alapember lett a Spalban és eddig 19 meccsen 6 gólt szerzett.Amennyiben a Milan vezetősége és Stefano Pioli is rábólint, Daniel Maldini 6 hónapra vásárlási opció nélkül kölcsönbe mehet a Serie B-be.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az időzítés nem épp a legmegfelelőbb, hiszen elég rossz a helyzet TKP poszton. Nyáron jobb ötlet lenne kölcsönadni, hiszen érkezni fog Adli.

  2. Pioli eddig se játszatta valamiért (219 perc nem sok), pedig Diaz a jó szezonkezdet óta keresi önmagát.. Akkor már inkább adjuk kölcsön, hogy gyűjtse a játékperceket

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet