Jó hírek érkeztek Kessié állapotát illetően

20

Megvan a CT-vizsgálatok eredménye és szerencsére nincs ok aggodalomra.

Franck Kessié szerdán a kezdőcsapat tagjaként lépett pályára Egyiptom ellen az Afrika kupa nyolcaddöntőjében, azonban az első játékrészben megsérült és fájdalmat érzett, így nem tudta folytatni a játékot. A 30. percben lecserélték és Elefántcsontpart végül 0-0-s rendes játékidőt követően elveszítette a büntetőpárbajt, így kiesett a tornáról.

A MilanNews beszámolója szerint Kessié CT-vizsgálaton vett részt, amely nem mutatott ki semmilyen sérülést. Az elefántcsontparti középpályás jobban van és várhatóan hétfőn újra edzésbe áll a csapattársakkal Milanellóban.Ez nagyon jó hír Stefano Pioli számára, hiszen Kessié bevethető lesz az Inter elleni városi rangadón, akár csak Ismael Bennacer, aki Algéria kiesése után már az előző fordulóban is pályára léphetett a bajnokságban.

Ami a többi sérültet illeti: Simon Kjaer térdsérülés miatt biztosan nem lesz bevethető a derbin, míg Fikayo Tomori játéka erősen valószínűtlennek tűnik. Ugyan az angol védő felépülése zökkenőmentesen halad, de Pioli és az orvosi stáb sem akar kockáztatni, így várhatóan február közepe körül játszhat újra, amint teljesen felépült.

20 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hát ez nem árt. A két zöldfülű védőnk és a két tartelék belső középpályásunk Tonali mellett erőn felül teljesített, de azért Bakayoko nem Kessié, és Krunic sem Benna, hiába tolt le hiba nélküli meccseket.

 2. Igen, mindenki áruló, aki nem a Milanban akar megöregedni. Sokat adott, kellett a felemelkedésünkhöz így is. Ez van. Nyártól a Barcánál lesz.

  • Nyártól az Interben lesz!
   Nem azért áruló mert nem akar itt maradni. Semmi gond nem lenne ezzel mert mind tisztában vagyunk hogy közép csapat vagyunk.
   De lenyilatkozza hogy amint hazaér alá is ír, és hogy ő álja a szavát… Egy gané az alak!

   • Ebből az adódik, hogy az Interbe vágyik? Szerintem Kessie nem akar oda szerződni ahol anyagi gondok vannak és az Inter sem fizetne 9 milliós fizetést neki a jelenlegi helyzetben.

    • Az Interben elég neki a 6 is…
     Az Inter nem anyagi gondokkal küzd, hanem a Kínai kormány nem engedi ki a tőkét az országból.
     Pont nekünk kellene ezt megérteni, hiszen így fordulhatott elő hogy a tulajdonosunk az Elliot lett.

 3. Honnan jött ez az Inter vonal? Én eddig mindenhol a Barcát olvastam. De már nem lepődnék meg semmin

 4. Szóbeli megegyezése van a Barcával. Szerintem az Inter tök esélytelen.

  De mindegy is, csak robotoljon még fél évig nálunk kőkeményen, mást úgysem tudunk tenni.

  • Mindkét csapat anyagi gondokkal küzd(ött) és mégis veszik a neves játékosokat. Kessié meg lenyilatkozta tavaly többször is, hogy nem az lesz mint Donnáékkal, erre fel tessék. Ha nem áruló, akkor egy gerinctelen hazug!

 5. Cserepadra vele mostmár én is azt mondom. Már rég nem a jelenlegi csapatával foglalkozik és ez a teljesítményén is meglátszik

  • Többször MVP volt a végefelé, és még gólokat is lőtt, mikor betették Diaz helyére. Baromi jól játszik. Az elején nem tette, de a tavalyi szezon plusz sérülés után ez nem csoda…

 6. Na, az “Elnök úr” hétfőn már edz Milanellóban? Itt lenne a megfelelő pillanat, hogy edzés előtt meglátogassák Maldiniék egy szerződéssel és egy tollal. Fel kell tenni neki a kérdést, hogy valójában mit akar. Kamerunban volt ideje gondolkozni. Ha a Milanban játszani, akkor nincs is semmi gond és alá is firkanthatja azt a papírt, ellenkező esetben megmondani neki, hogy akkor köszönjük szépen, a továbbiakban már nem tagja a Milan keretének. Az öltözőbe nem léphet be, ne mérgezze a légkört és fél évig ülhet a lelátón. Edzeni meg nyugodtan mehet a Primaverához.

  Itt lenne az ideje példát statuálni, mert az ilyen játékosok átlépték a határt. Az olimpia alatt hazudozott össze vissza, hogy amint visszamegy Olaszországba hosszabbít és ő mindig tartja a szavát, nem kell aggódni a szurkolóknak stb… Nincs semmi gond, ha távozni akar, senki nem tart fegyvert a fejéhez, hogy maradjon. Aki menni akar, rá kell adni a kabátot. Csak akkor 1 – 1,5 évvel a szerződés lejárta előtt ne hazudozzon, ne hülyítse a vezetőséget, hogy marad, ha közbe más tervei vannak, hanem mondja meg, hogy neki ez nem pálya, máshol szeretne játszani, több pénzt keresni, trófeákat nyerni és mehet átadólistára.

  Senki sem pótolhatatlan, Kessié sem. Az előző idényben klasszis szintet hozott és nagy szerepe volt a BL indulás elérésében, de igazából ennyi. Ősszel a BL-ben rendesen leírta és beárazta magát a produkciójával. Majdnem öt év alatt volt egy kiemelkedően jó szezonja és egyből 8-9 millió eurós fizetést akar. Derogál neki a háromszoros fizetésemelés, mert neki majdnem négyszeres kellene, meg jutalék a drágalátós ügynökének, akit szintén nem kell félteni.

  • Calha 2! Csak még rohadt cinikus is! Színjáték nélkül is le lehet lépni egy bajnokaspiráns vagy jobban tejelő csapatba. Ostoba ember!

 7. Pont most olvastam én is hogy álítólag nagyon jól érzi magát olaszországban és az inter vagy a juve ajánlatára vár.
  Ha ez igaz akkor ehez már pofa kell,da akkor meg pofán is kell b@xni és takarodjon innen.Èn is azt mondom ha nem hosszabít ne is játszon.

  • Igen.. teljesen egyet értek!
   Inkább építsük be Bakayokot, és szokjon össze Tonali és Bennacer.
   Kessiet pedig Primaveraba!

 8. Játszatni kell. Nem azért fizetünk egy ilyen fasza játékost, hogy padozzon. Legyenek nekünk is belőle hasznunk, hogy nyárig a miénk.

  • Stimmt. Lehet idegből utálni szurkolóként, de a valóságban rettenetes döntése lenne egy ilyen jó játékost padoztatni. A vezetőség – helyesen – eddig sem döntött így, és ezután sem fog. Nem hülyék.
   Ez kb olyan, mintha a világban is mindent első impulzusból, megfontoltság nélkül cselekednénk. Ha valaki idegesítően beszél, akkor behúzok neki.
   Ez nyilván nem működhet így.

 9. Ki kell használni, hogy még itt van. Mert ha nem, azt jobban megszívhatjuk: fizetünk fél évi bért a semmiért, és lehet, hogy BL sem lesz. Kiváló döntés lenne padoztatni vagy az utánpótlásba küldeni. Nem a Manchester City középpályája van nálunk, hogy ezt megengedhesse magának a Milan. Ráadásul egy igen primitív, kisstílű húzás is lenne a klub részéről.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet