Folyamatban vannak a tárgyalások a Milan és a Valencia vezetősége között Samu Castillejo klubváltásáról, aki három és fél év után visszatérhet hazájába.

Andrea Conti és Pietro Pellegri után újabb játékos inthet búcsút a Milannak a téli átigazolási időszakban. Castillejóért nemrég bejelentkezett a Sampdoria, azonban úgy tűnik, hogy a játékosnak más preferenciái vannak és szeretne visszatérni Spanyolországba.

A MilanNews és a Sky Sport Italia egybehangzó információi szerint Castillejo a Valenciában köthet ki, amely megkezdte a tárgyalásokat a leigazolásáról. Ugyan a Real Betis és az Espanyol is érdeklődést mutatott a spanyol támadó iránt, de a Valencia tűnik a legvalószínűbb célállomásnak.A két klub között zajlanak az egyeztetések az átigazolási formuláról, ami nagy valószínűséggel kölcsönüzlet lesz. Az elkövetkező órákban további fejlemények várhatóak a tárgyalásokról. Castillejo az előző fordulóban a Juventus elleni rangadón kimaradt a keretből, ami annak a jele, hogy januárban távozik. Az aktuális szerződése 2023. június 30-ig szól a Milannal.

FRISSÍTVE: A Valencia sima 6 hónapos kölcsönszerződésben gondolkozik, míg a Milan ragaszkodik legalább a vásárlási opcióhoz.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Megnéztem most hogy mikor került a csapathoz és mennyiért.

  A 2018/19-es évben a következők jöttek, akikért átigazolási árat fizettünk:

  Higuan (kölcsön, de 10,2 millió euroért, végül félévre (azt nem tudom hogy ebből a félév miatt mennyi lett fizetve végül)), Caldara 36,87 millió euro – cserében ment Bonucci 35 millióért vissza
  Kalinic 22,5 millió euro (előtte kölcsönben volt), majd eladva az Atleticonak 14,5 millioért
  Laxalt 19 millió euro
  Borini 5,5 millió euro (előtte kölcsönben volt)
  Castillejo 21,3 millió euro
  Piatek januárban 35 millió euro
  Paqueta januárban 38,4 millió euro

  Na és a kakukktojás, Bakayoko 5 milliós kölcsönszerződése. Ő azért kakukktojás, mert ő jelenleg is a Milan keret tagja akivel most is számolunk. Caldara Milan tulajdon, kölcsönben van, de vele meg nem számolunk.

  És most nézzünk rá erre a listára úgy, hogy ki az aki ezek közül bevállt nálunk. Utólag könnyű persze okosnak lenni, senki nem lát a jövőbe, de a játékosok melleti árak különösen fájóak a mutatott teljesítményükhöz képest. Castillejo is pontosan ez a kategória.

  • Brutális számok… Köszönjük meg Leonardónak. Nagy pénz, kis foci.

   Maldini-Massara éppen az ellenkezőjét csinálják: kis pénz, nagy foci. 🙂

  • Az a durva hogy emlékszem olyan meccsre, ahol a Milan szélét szanaszét etette még anno ellenünk, majd a következő átigazolási szezonban meg is vettük. Az anno egy nagyon bíztató átigazolásnak tűnt. Hát nagyon nem lett az.

 2. Nem fekszik neki a Milan focija, pedig anno a Villa-ban nagyon géretes játékosnak tűnt. Szurkoltam neki, hogy beváljon, de nem jött össze. Az lesz a csoda, ha valaki még ad érte valamennyi pénzt.

 3. Pedig valljuk be akkor örültünk, mert azt hittük elkezdődik valami. Nem volt olyan rossz Fassone-Mirabelli kezdeti kommunikációja

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet