2022. szeptember 29., csütörtök

Botman nyári leigazolásán dolgozik a Milan vezetősége

-

A MilanNews megerősített információkra hivatkozva arról számolt be, hogy a klub vezetősége szeretné tető alá hozni Sven Botman nyári átigazolását és a játékos igent mondott a Rossonerinek.

A 22 éves középhátvéd neve már január elején is felmerült a piros-feketék háza táján, azonban sikertelenül zárultak a tárgyalások. A Lille visszautasított minden beérkező ajánlatot a Milantól illetve a Newcastle-től egyaránt és kijelentette, hogy a télen nem hajlandó megválni a kulcsemberétől a bajnoki célokra és a Bajnokok Ligája kieséses szakaszára való tekintettel.

A MilanNews értesülései szerint a Milan vezetősége már azon dolgozik, hogy a nyárra tető alá hozza Botman szerződtetését. A klub készen áll, hogy a következő mercato alatt viszonylag nagy beruházást hajtson végre a védelem megerősítése érdekében.

A Milan célja, hogy hosszú távra erősítsen és Paolo Maldiniék meggyőződése, hogy Botman az ideális választás Fikayo Tomori mellé a védelem tengelyébe. A MilanNews hozzátette, hogy a 22 éves holland védő már igent mondott és beleegyezett, hogy a nyáron csatlakozzon a Rossonerihez. A játékos egyértelműen a Milant preferálja a Newcastle-vel szemben.

A klub megpróbál a lehető leghamarabb egyezségre jutni a Lille vezetőségével Botman nyári klubváltásáról. A két klub között kiváló a kapcsolat és a transzfer 30 millió euró körüli összegért valósulhat meg.

Botman az Ajax utánpótlásában nevelkedett és 2020 nyarán szerződött a Lille-hez mintegy 8 millió euróért, azóta 67 tétmeccsen lépett pályára a csapatban.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Helyes, jöjjön csak. Minőségi pótlása lesz Alessionak.

    Ne értsetek félre, csk-nk nem rossz, de nem is egy Nesta. Ahhoz pedig drága. Persze megtarthatnánk és bebetonozzuk a mi mércénkkel drága fizujával a középszerű teljesítményét. Szerencsére nem ez történik, hanem próbálunk emelni a szinten.

    És lehet, hogy Paolo le tudja írni az adójából az átigazolási költséget.. az ember sosem tudhassa.. 😀

  2. Vicces, most vagy a milannews amelyik kitalálta vagy az akitől értesült a milannews. Botman 40 millió alatt nem fog klubot váltani. Majd pont adunk 40 milliót egy védőért, mikor minden más csapatrész visít. Újabb porhintés a felháborodott szurkolóknak.
    A lényeg, hogy stabil alapokon a csapat, jelentsen ez bármit is.

  3. De jó már magasabb áron haszonnal adják el. Szerintem 10 éve nem adtak el játékost haszonnal a Millanal . Mondjuk akkor maradna fizetésekre is egy kis euró talán ‘ de Máldiniéknek ez ismeretlen . Nálunk az ingyen transzfer a nyerő meg a bent ragadt salamaki hosszabbítása. Gratulálok

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS