A MilanNews megerősített információkra hivatkozva arról számolt be, hogy a klub vezetősége szeretné tető alá hozni Sven Botman nyári átigazolását és a játékos igent mondott a Rossonerinek.

A 22 éves középhátvéd neve már január elején is felmerült a piros-feketék háza táján, azonban sikertelenül zárultak a tárgyalások. A Lille visszautasított minden beérkező ajánlatot a Milantól illetve a Newcastle-től egyaránt és kijelentette, hogy a télen nem hajlandó megválni a kulcsemberétől a bajnoki célokra és a Bajnokok Ligája kieséses szakaszára való tekintettel.

A MilanNews értesülései szerint a Milan vezetősége már azon dolgozik, hogy a nyárra tető alá hozza Botman szerződtetését. A klub készen áll, hogy a következő mercato alatt viszonylag nagy beruházást hajtson végre a védelem megerősítése érdekében.A Milan célja, hogy hosszú távra erősítsen és Paolo Maldiniék meggyőződése, hogy Botman az ideális választás Fikayo Tomori mellé a védelem tengelyébe. A MilanNews hozzátette, hogy a 22 éves holland védő már igent mondott és beleegyezett, hogy a nyáron csatlakozzon a Rossonerihez. A játékos egyértelműen a Milant preferálja a Newcastle-vel szemben.

A klub megpróbál a lehető leghamarabb egyezségre jutni a Lille vezetőségével Botman nyári klubváltásáról. A két klub között kiváló a kapcsolat és a transzfer 30 millió euró körüli összegért valósulhat meg.

Botman az Ajax utánpótlásában nevelkedett és 2020 nyarán szerződött a Lille-hez mintegy 8 millió euróért, azóta 67 tétmeccsen lépett pályára a csapatban.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Helyes, jöjjön csak. Minőségi pótlása lesz Alessionak.

  Ne értsetek félre, csk-nk nem rossz, de nem is egy Nesta. Ahhoz pedig drága. Persze megtarthatnánk és bebetonozzuk a mi mércénkkel drága fizujával a középszerű teljesítményét. Szerencsére nem ez történik, hanem próbálunk emelni a szinten.

  És lehet, hogy Paolo le tudja írni az adójából az átigazolási költséget.. az ember sosem tudhassa.. 😀

 2. Vicces, most vagy a milannews amelyik kitalálta vagy az akitől értesült a milannews. Botman 40 millió alatt nem fog klubot váltani. Majd pont adunk 40 milliót egy védőért, mikor minden más csapatrész visít. Újabb porhintés a felháborodott szurkolóknak.
  A lényeg, hogy stabil alapokon a csapat, jelentsen ez bármit is.

  • Teljesen egyetértek. Ráadásul az tuti, hogy ő sem kérne kevesebbet zsebbe, mint Romagnoli. Max az bruttó fizun lehetne nyerni.

  • Stimmel, tök esélytelen, és talán tényleg szükség sem lesz rá. 10-es mindenképp kell, Kessié pótlására sem árt majd valaki. Csatárposzt meg kiderül majd, a szerb gyerektől meg Ibrától függ.

   Mindenesetre nem fogunk 50 misiért középső védőt venni Kjaer, Tomori, Roma, Kalulu, Gabbia mellé, még ha az egyik olasz el is megy kölcsönbe vagy végleg.

   Ez ilyen csámcsognivaló cucc.

 3. De jó már magasabb áron haszonnal adják el. Szerintem 10 éve nem adtak el játékost haszonnal a Millanal . Mondjuk akkor maradna fizetésekre is egy kis euró talán ‘ de Máldiniéknek ez ismeretlen . Nálunk az ingyen transzfer a nyerő meg a bent ragadt salamaki hosszabbítása. Gratulálok

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet