2022. december 03., szombat

A Milan is lecsúszott a magyar tehetségről

-

Angol sajtóhírek szerint a Manchester City lett a befutó Vancsa Zalánért.

A Milan is szerette volna megszerezni a magyar élvonalban szereplő MTK Budapest fiatal tehetségét, Vancsa Zalánt, aki az elmúlt hónapokban a kiváló teljesítményével számos európai klub figyelmét felkeltette.

A Telegraph információi szerint a Manchester City nyerte a versenyfutást Vancsa leigazolásáért és az angol együttes viszonylag gyorsan lezárta a transzfert. Hazai sajtóértesülés alapján a 17 éves támadó pénteken orvosi vizsgálatra utazik Manchesterbe.

Vancsa iránt a Milan, a Bayern München és a Sevilla is érdeklődött, valamint ezen kívül több klub scoutja is figyelemmel kísérte.

A magyar utánpótlás-válogatott játékos – aki bal és jobb szélső támadóként, illetve csatárként is bevethető – tavaly áprilisban mindössze 16 évesen debütált az NB1-ben és a tehetségére az UEFA Ifjúsági Ligában figyeltek fel, ahol 4 mérkőzésen 5 gólt szerzett és 2 gólpasszt osztott ki az aktuális idényben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Sok sikert neki.

    Szerintem abszolút pozitívum, hogy a klub a “magyar piac” felé is kacsingat. Tavaly Kerkez, most ez a srác (még ha nem is jött össze), korábban Szoboszlai, amikor még a Salzburgban tolta… Mondjuk nem lett volna rossz tavasszal egy Kerkez-Vancsa bal szél a Milan Primaverában. 🙂 Gondolom oda vették volna első körben.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS