Maldini a mercatóról, Theóról és a San Siróról

13

Paolo Maldini, a klub technikai igazgatója megerősítette, hogy nagyon közel a megállapodás Theo Hernández szerződésének meghosszabbításáról és kitért arra is, hogy a télen nem igazán várható erősítés a védelem közepére.

Az 53 éves igazgató a Juventus elleni mérkőzést megelőzően beszélt a téli mercatóról, Hernández új szerződéséről és a San Siro gyepszőnyegének aggasztó állapotáról is.

“Ebben az átigazolási időszakban nincs lehetőségünk Vlahovic szintű igazolásra, de még kevesebbre sem. Meglátjuk, hogy a szezon végén mi történik. Igaz, hogy nem vagyunk tökéletesek, de elég mély a keretünk ahhoz, hogy erősítés nélkül is fel tudjuk venni a harcot a többi csapattal. Ez a vezetőség álláspontja is, nem csak a tulajdonosé.” – reagált Maldini.“Nem tudom, hogy lesz-e igazolás a védelembe. Romagnoli és Calabria is visszatért a pályára, a vészhelyzetnek vége és Tomori körülbelül 20 napon belül visszatérhet. Egy játékos leigazolása, beilleszkedése és formába lendülése időbe telik és elvenné a helyet a jól teljesítő játékosoktól, mint például Kalulu és Gabbia. Nyilvánvalóan az más, ha tudtunk volna egy olyan fontos játékost szerződtetni, aki megoldást jelent az elkövetkező 6-7-8 évre. Sajnos ez nem sikerült.”

“Hernández? Nagyon közel állunk a hosszabbításhoz. A következő napokban találkozni fogunk az ügynökével, nagyon közel a megállapodás az új szerződésről.”

“San Siro? Remélhetőleg sikerül új gyepszőnyeget telepíteni a stadionba. Az elképzelés az, hogy teljesen átalakítják a pályát és a munkálatok 13-14 nap alatt elkészülnek. Az Inter és a Milan is jó futballt játszik és ehhez szükség van megfelelő szintű pályára.”

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szerintem teljesen korrekt, ha ennyire őszinte valaki. Szerintem is fontosabb lenne az értékek megtartása és ezzel a csapat egység tovább erősítése, mint igazolni valakit aki vagy beválik, vagy nem.
    Ami érdekes lenne az Belotti leigazolása aki nagy Milan szurkoló és kegyvesztett lett. Ha bármi módon el lehetne hozni télen az fontos lenne. Egy Dinamikusabban mozgó középcsatár nagyon jó lenne a 2 veterán mellett. Nyáron úgy gondolom Ibra szögre akasztja a stoplist.
    A gyepszőnyeggel kapcsolatban többször is írtam, hogy ugyan ez lesz az új közös stadion esetén is.
    2 csapat aki 3 fronton akar küzdeni a végsőkig egyszerűen nem fér meg 1 pályán. Szerintem halva született ötlet az egész. 2 csőd szélén álló csapat szenvedése. 🙁

  2. Azért a San Siro gyepét ne keverjük az új stadionéval! A San Siro a városé és a két csapat csak bérli. A bevételek nagy része szintén a városé és nem a két csapaté. Ha lesz egy saját stadion aminek a teljes bevétele a csapatoké és a rendezvények stb…összegei is a csapatokhoz folyik be akkor lesz pénz cserélni a gyepet. Jelenleg az van, hogy a város beszedi a bevételeket de nem akar pénzt áldozni a gyep cserélésére a 2 csapat meg hülye lenne kifizetni a város nélkül.