Olasz sajtóhírek szerint kedden létrejöhet az első téli igazolás a Milan háza táján.

Mint arról beszámoltunk, a Milan vezetősége az elmúlt napokban előrehaladott tárgyalásokat folytatott a Crvena Zvezdával a 18 esztendős Marko Lazetic klubváltásáról. A fiatal csatár a felnőtt csapat tagja lesz és Pietro Pellegri helyére érkezik, akinek felbontják a kölcsönszerződését.

A MilanNews szerint a klub vezetősége kedden találkozik a játékos ügynökével, hogy lezárják a transzfert.A La Gazzetta dello Sport megerősítette, hogy 48 órán belül – legkésőbb kedden – létrejöhet a végső megállapodás és amint a játékos zöld utat kap a belgrádi együttestől, egyből Olaszország felé veszi az irányt. A Calciomercato arról ír, hogy Lazetic kedd este vagy szerdán érkezik Milánóba, hogy részt vegyen a kötelező orvosi vizsgálatokon és aláírja a szerződését.

A szerb utánpótlás-válogatott csatár 4-5 millió euróért érkezhet a Crvena Zvezdától és várhatóan 4 évre fog aláírni. Ezen felül körülbelül 10 százalékos részesedést kaphat a nevelőegyesülete az átigazolási árból egy esetleges jövőbeli klubváltás esetén.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szerencsére jó sokat tudtok róla, látom eldöntöttétek hogy a srác nem ér semmit. Szerencsére nem ti igazoltok, hanem Maldini… 😉

  2. Valakinek megvan Maldini email címe? Az öcsémnek idén van 8 assistja és 4 gólja bal hátvédként. Küldenék egy emailt neki.. hátha..
    Ingyen is vállalná, szóval van esély..

    • Bocs, de MALDINI TOVÁBBRA SEM CSATÁR! Többször leírtuk már ezt neked, majdnem minden érkező 9-es hír alatt megkérdezed ugyanezt. Maldnini támadóközéppályás, Diaz cseréje, nem egy posztról beszélünk. Esetleg még szélső támadó, de semmiképp sem center.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet