Ismert Ibrahimovic lecserélésének oka

5

Zlatan Ibrahimovic a Juventus elleni meccsen Achilles-ín fájdalommal bajlódott.

A 40 éves csatár a kezdőcsapat tagjaként lépett pályára a vasárnap esti Juventus elleni rangadón, amely 0-0-s döntetlennel zárult. Az első félidőben aggodalomra adott okot, hogy Ibra megsérült és nem tudta folytatni a játékot, így a 28. percben Olivier Giroud váltotta csatárposzton.

Ibrahimovic jobb lábát jegelték a lecserélését követően a kispadnál, miután fájdalmat érzett az Achilles-ínában és ezért kellett lecserélni. A MilanNews tájékoztatása szerint nem ütemeztek MRI-vizsgálatot hétfőre és a jelek szerint nem súlyos a sérülés.A svéd csatár állapotát folyamatosan figyelemmel kíséri az orvosi stáb és értékeléseket készítenek, amint folytatódnak az edzések Milanellóban. A La Gazzetta dello Sport szerint íngyulladás lehet a háttérben, ami a San Siro kemény talajának tudható be. A stadion gyepszőnyege nagyon rossz állapotban van és Stefano Pioli elmondása szerint ez váltotta ki a sérülést. Akár csak ősszel, amikor Ibra szintén Achilles-ín problémával bajlódott a Lazio elleni meccs után.

Egyelőre kérdéses, hogy Ibrahimovicnak kell-e egyáltalán mérkőzést kihagynia, ugyanis január végén nem rendeznek bajnokikat és a Milan a következő fordulóban február 6-án az Inter ellen játszik. A svéd csatárnak két hete van, hogy elmúljon az Achilles fájdalma és készen álljon a játékra.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet