2022. szeptember 29., csütörtök

Nincs egyezség, véget érhet Pellegri kölcsöne

-

Sikertelennek bizonyultak a tárgyalások a Milan és a Monaco között – írja a Sky.

Mint arról beszámoltunk, a Milan vezetősége az elmúlt napokban tárgyalásokat folytatott a hercegségbeli alakulattal Pietro Pellegri végleges megvásárlásáról. A klub terve az volt, hogy a vételi opciónál alacsonyabb összegért megvásárolja az olasz csatárt és egyből kölcsönadja a Torinónak a szezon hátralévő részére.

A Sky Sport Italia beszámolója szerint a Milan nem tudott megállapodni Pellegri áráról a Monacóval és a tárgyalások kudarcba fulladtak. Ezért hamarosan felbontják a kölcsönszerződést és a 20 éves csatár visszatér a Monacóhoz.

Pellegri szerződésében egy 6 millió eurós vásárlási opció szerepelt + 1 milliós bónusszal, amit a Milan szeretett volna csökkenteni. A piros-feketék 3,5 millió eurót + bónuszokat ajánlottak, azonban a Monaco nem volt hajlandó a vételi opció összegénél olcsóbban elengedni.

A Sky szerint amennyiben megtörténik Pellegri kölcsönszerződésének felbontása a Milan és a Monaco között, ezt követően a francia együttes 18 hónapra kölcsönadja Pellegrit a Torinónak. Olasz sajtóhírek szerint könnyen elképzelhető, hogy Pellegri “átengedése” a torinóiaknak már egy esetleges nyári üzlet előkészítése, ugyanis a Milan szeretné soraiban tudni Andrea Belottit és Bremert is.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ahhoz képest, hogy rengeteg volt a sérülés (Kjaer már nem is játszhat a szezonban, Romagnolira meg nyomást szeretnének gyakorolni), Brahim Diaz elfelejtett focizni ősz óta, van két idős és sérülékeny támadó (meg az említésre sem érdemes Pellegri), valamint még mindig itt van a koronavírus, a Milan nem mozdított “túl sokat” – lényegében semmit – a téli mercato eddigi 3 hete alatt. Remek, hogy visszatér néhány sérült, de nincs olyan csapat, amit ne lehetne erősíteni, és semmi garancia nincs arra nézve, hogy tavasszal nem lesznek sérülések, mert ha az elmúlt években is ez volt, miért éppen most változna valami. Majd az Elliott nagylelkűen ad 4 millió eurót igazolásokra, és minden rendben lesz.

  • Szinte mindenhol az a pletyka kering,hogy mivel kudarcba fulladt az összes tárgyalásunk,ezért nyáron próbáljuk elhozni a mostani célpontokat.
   Én személy szerint már nem bízom az Elliottban,hogy hajlandó lenne komoly összeget fordítani igazolásokra,inkább csak szinten akarják tartani a befektetésüket,hogy nyereséggel vagy kisebb veszteséggel eladják a klubot.
   Ideje lenne elkezdeni keresni egy új tulajt,aki szeretne sikereket is elérni a Milannal és nemcsak könyvviteli adatként kezeli a klubot.
   Olvasgatom az olasz fórumokat és ott is egyre csalódottabbak a szurkolók és Singerék távozását is egyre többen követelik.

  • Ugyanígy látom! Ráadásul abszolút nem értem, hogy ez üzletileg miért jó hozzáállás. A világ egyik leg eredményesebb és legnagyobb szurkoló táborral rendelkező csapata ami hosszú évek óta először újra a csúcsra érhet. Én úgy látom 2 szerződés hosszabbítás és esetleg egy távozóban lévő támadó leigazolása (szinte ingyen) bajnok aspiránssá tenné a csapatot. Bremer mennyivel lenne jobb mint Kalulu és Gabbia!? Ha nem akarunk pénzt költeni, csak lenne lehetőség felbontani Caldara kölcsön szerződését és idény végéig újra hadra lehet fogni. Anno a liga egyik legjobb védőjeként tartották számon és most is fix kezdő a csapatában.

 2. Azért ennyire nem fekete vagy fehér az Elliot se de az tény, hogy BEFEKTETŐI CSOPORT-ról van szó akik uzsora kamattal jutottak hozzá egy nagy klubhoz. Ezt az elejétől látja aki nem hord szem ellenzőt.

  Remélem már tényleg a nyári bizniszeket készítjük elő mert ha megint 2-3 M €-n cigánykodunk akkor tényleg megette a fene.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS