Fikayo Tomori sérülése miatt a klub vezetősége felfüggesztette Matteo Gabbia kölcsönadását, így a játékos a szezon hátralévő részében marad a Milanban.

Mint arról írtunk, a Serie A-ban szereplő Sampdoria bejelentkezett Gabbiáért és a Rossoneri hajlandóságot mutatott, hogy a folyamatos játéklehetőség érdekében kölcsönadja, amint sikerül egy belsővédőt igazolni a télen Simon Kjaer pótlására. Egyes hírek szerint a Samppal már előrehaladott tárgyalások folytak a kölcsönüzletről, ugyanakkor Tomori sérülése keresztülhúzta a számításokat.

A La Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport egybehangzó beszámolója szerint a védelemben lévő vészhelyzetre való tekintettel Gabbiát mégsem adja kölcsön a Milan a téli átigazolási időszakban.A saját nevelésű belsővédő iránt a Cagliari és a Salernitana is érdeklődést mutatott, azonban a szezon végéig biztosan maradni fog. Gabbia az aktuális idényben 6 tétmeccsen játszott és közel 500 játékpercet töltött a pályán. Ennek több mint felét az elmúlt másfél hétben hozta össze a Roma, a Venezia és a Genoa ellen.

A 22 éves védő a következő fordulóban a Spezia ellen ismét ott lesz a kezdőcsapatban Pierre Kalulu mellett a védelem tengelyében.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem értem miért kell kölcsönadni Gabbiát. Véleményem szerint a kevés lehetőség ellenére igen magabiztos védő…Őt elengedni, helyére pedig hozni valakit (kevés) pénzért nem túl okos megoldás…Tomori sérülése előtt is ez volt a véleményem. Örülök hogy marad…..

  2. Nem elengedni hanem kölcsön adni hogy folyamatos játéklehetősége legyen és fejlődjön, és ez nagyon is jót tett volna Gabbianak.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet