2022. szeptember 29., csütörtök

Gabbia a szezon végéig biztosan marad

-

Fikayo Tomori sérülése miatt a klub vezetősége felfüggesztette Matteo Gabbia kölcsönadását, így a játékos a szezon hátralévő részében marad a Milanban.

Mint arról írtunk, a Serie A-ban szereplő Sampdoria bejelentkezett Gabbiáért és a Rossoneri hajlandóságot mutatott, hogy a folyamatos játéklehetőség érdekében kölcsönadja, amint sikerül egy belsővédőt igazolni a télen Simon Kjaer pótlására. Egyes hírek szerint a Samppal már előrehaladott tárgyalások folytak a kölcsönüzletről, ugyanakkor Tomori sérülése keresztülhúzta a számításokat.

A La Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport egybehangzó beszámolója szerint a védelemben lévő vészhelyzetre való tekintettel Gabbiát mégsem adja kölcsön a Milan a téli átigazolási időszakban.

A saját nevelésű belsővédő iránt a Cagliari és a Salernitana is érdeklődést mutatott, azonban a szezon végéig biztosan maradni fog. Gabbia az aktuális idényben 6 tétmeccsen játszott és közel 500 játékpercet töltött a pályán. Ennek több mint felét az elmúlt másfél hétben hozta össze a Roma, a Venezia és a Genoa ellen.

A 22 éves védő a következő fordulóban a Spezia ellen ismét ott lesz a kezdőcsapatban Pierre Kalulu mellett a védelem tengelyében.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem értem miért kell kölcsönadni Gabbiát. Véleményem szerint a kevés lehetőség ellenére igen magabiztos védő…Őt elengedni, helyére pedig hozni valakit (kevés) pénzért nem túl okos megoldás…Tomori sérülése előtt is ez volt a véleményem. Örülök hogy marad…..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS