Tomori megsérült, meg kell műteni

4

Rossz hírek érkeztek Fikayo Tomori sérülése kapcsán, ugyanis a pénteken elvégzett orvosi vizsgálatok eredményei alapján meg kell műteni.

Az angol válogatott középhátvéd csütörtökön a kezdőcsapatban kapott lehetőséget a Genoa elleni Olasz kupa mérkőzésen, azonban a 24. percben fájdalmat érzett a térdében és nem tudta folytatni a játékot.

A MilanNews tájékoztatása szerint Tomori ma orvosi vizsgálatokon vett részt és kiderült, hogy a bal térdében megsérült a mediális meniszkusz, ezért meg kell operálni. A hírek szerint a 24 éves angol védőt még a pénteki napon megműtik és erről hamarosan hivatalos közlemény várható a klub részéről.Az eddigi precedensek és a várakozások szerint Tomorinak körülbelül egy hónapot kell kihagynia sérülés miatt. Így biztosra vehető, hogy nem léphet pályára a Spezia, a Juventus és az Inter elleni bajnokin, valamint az Olasz kupa februári negyeddöntőjében sem.

Az utóbbi időben Davide Calabriának és Alessandro Florenzinek is volt meniszkusz-sérülése és mindkét játékos esetében egy hónapot vett igénybe a felépülés. Tomori kiesése nagy érvágás a Rossoneri számára a közelgő rangadók előtt, ugyanis Simon Kjaer is sérült, míg Alessio Romagnoli koronavírusos.

FRISSÍTVE: A Milan hivatalos közleményt adott ki Tomori sérüléséről.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet