2022. október 04., kedd

Leao elárulta, hogy tudatos volt-e a gólja

-

Rafael Leao, a Milan portugál támadója a Genoa elleni továbbjutást követően beszélt a „lecsúszott beadásról”, amivel a csapatának megszerezte a vezetést és kitért a játékra illetve arra is, hogy nagyon boldog a Milanban.

A Milan hosszabbításban harcolta ki a továbbjutást az Olasz kupa negyeddöntőjébe, miután 3-1-re legyőzte a Genoát. Leao a 62. percben csereként lépett pályára és Ante Rebicet váltotta, majd a hosszabbításban gyönyörű gólt szerzett. A portugál válogatott játékos a Mediasetnek adott interjújában elismerte, hogy eredetileg beadásnak szánta.

A GÓLJÁRÓL
“Beadni szerettem volna a labdát, mert erős középcsatáraink vannak, mint Giroud vagy Ibra, akik nagyon jók a levegőben. Ha egy az egy elleni párharcra vállalkozom és nem tudok kapura lőni, akkor középre adom a csapattársaimnak. Ezúttal is így történt volna.”

A JÁTÉKRÓL ÉS A TELJESÍTMÉNYRŐL
“Igyekszem mindent beleadni a csapatért és a legjobb formámat nyújtani, függetlenül attól, hogy a cserepadról szállok be vagy a kezdőcsapat tagjaként lépek pályára. Nagyon boldog vagyok, hogy megnyertük a mérkőzést és gólt szereztem.”

AZ ÚJ SZERZŐDÉSRŐL
“Nem tudom, hogy mi fog történni. Nagyon boldog vagyok a Milanban. Ez egy nagyszerű klub és imádom a várost, szóval meglátjuk, most még korai.”

A 22 éves portugál támadó az idei szezonban 22 tétmeccsen közvetlenül 12 gólból vette ki a részét, méghozzá 7 találat és 5 gólpassz formájában. Így már most ugyanannyi alkalommal volt eredményes, mint a teljes előző idényben.

LEAO GÓLJA A GENOA ELLEN:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS