Kerkez Milos kerettag lehet a Roma ellen

5

Hatalmas lehetőség a magyar U21-es válogatott balhátvéd számára, aki könnyen lehet, hogy leülhet a cserepadra a csütörtöki Roma elleni rangadón a Serie A-ban.

Mivel Fodé Ballo-Touré jelenleg az Afrikai Nemzetek Kupájára készül Szenegállal, így Theo Hernández személyében egyetlen bevethető balhátvédje van Stefano Piolinak a játékoskeretben. Itt jön képbe a Milan Primaverából Kerkez Milos, aki a hírek szerint tartósan az első csapattal készül.

A MilanNews24 beszámolója szerint Pioli erősen fontolgatja, hogy nevezni fogja Kerkezt a Milan keretébe a csütörtök esti Roma elleni mérkőzésre, mivel Ballo-Touré nem áll rendelkezésre Hernández cseréjeként.A 18 éves magyar balhátvéd tegnap és ma is a Milan felnőtt csapatával edzett, ami előrevetíti azt, hogy valószínűleg kerettag lesz. Mivel a klub a szezon kezdetekor regisztrálta Kerkezt (88-as mezszámmal) a Serie A-ra, így nincs akadálya, hogy nevezve legyen és akár pályára lépjen. Ráadásul a járvány miatt hivatalosan is elhalasztották a Milan Primavera péntekre tervezett Empoli elleni mérkőzését.

Milos egy évvel ezelőtt, 2021 januárjában csatlakozott a Milan második csapatához a magyar másodosztályban szereplő ETO FC Győr együttesétől és azóta 26 mérkőzésen öltötte magára a piros-fekete mezt. Emellett tavaly szeptemberben a magyar U21-es válogatottban is debütált és eddig 5 meccse van a nemzeti színekben.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet