A Milan kapcsolatba lépett a PSG-vel

6

Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint a Milan vezetősége érdeklődést mutat a Paris Saint-Germain szenegáli hátvédjéért, Abdou Diallóért.

Az elmúlt napok híresztelései alapján Sven Botman, a Lille védője a Rossoneri első számú célpontja a védelembe, azonban a klub más játékosokat is figyelemmel kísér és mérlegeli az alternatívákat. Ma délelőtt beszámoltunk arról, hogy Szalai Attila is Paolo Maldiniék kiszemeltjeinek listáján szerepel.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja közölte, hogy a Milan nemrég kapcsolatba lépett a Paris Saint-Germain vezérkarával Abdou Diallo ügyében. A klub érdeklődését fejezte ki a 25 esztendős középhátvéd iránt és a párizsi alakulat nyitott a végleges eladására.A Sportmediaset, a Corriere dello Sport és a Calciomercato szerint az esetleges transzfert illetően két probléma van: Egyrészt Diallóért 20-25 millió eurót kér a PSG, amit a Milan túl magas összegnek tart annak fényében, hogy a játékos egyáltalán nem számít alapembernek és csak epizódszereplő a csapatban. Másrészt Diallo meghívót kapott a szenegáli válogatottba a januárban rendezendő Afrikai Nemzetek Kupájára, tehát leghamarabb csak februárban lenne bevethető.

Amennyiben a PSG csökkenti a követeléseit, abban az esetben a Milan hajlandó szerződtetni Diallót, akit 2019 nyarán 32 millió euróért igazolt a PSG a Borussia Dortmundtól. Fontos szempont lehet, hogy a szenegáli játékos belsővédőként és balhátvédként egyaránt bevethető.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Számomra kicsit furcsa, hogy egy ,a Dortmundból (!)a PSG (!)-hez igazolt
  játékost nem tartotok(tartanátok)erősítenek .

  Kicsit Tomori “feelingem” van!
  Sokan Őt is temették mielőtt idekerült! (Pedig a YouTube-on elérhető összevágásokban is jól látszott, hogy egy kiváló védőről van szó)

  Diallo egy bátran vállalkozó, erőteljes,fiatal játékos aki szerintem jól illeszkedne szeretett csapatunkba.

  Boldog új évet kívánok minden Milanistanak!!!

  • Félre értés ne essék én örülnék Diallonak. Csak a Szalaisra gúnyolódtam. 😀 Szerintem a mai világban nem is drága ez az összeg. Örülnénk ha bármely belső védőnk epizód szerepre jó lenne ebben a PSGben!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet