2022. november 30., szerda

“Fontos, hogy versenyben vagyunk a Scudettóért”

-

Alexis Saelemaekers boldogan nyilatkozott az Empoli elleni győzelem után és elmondása szerint poszttól függetlenül mindig arra törekszik, hogy a legjobb formáját nyújtsa a Milanban és segíteni tudjon. A belga támadó az Empoli ellen a csapat mind a négy góljában szerepet vállalt.

“Nagyon boldog vagyok a csapat miatt. Láthattuk, hogy milyen fontos volt ez a győzelem mindannyiunk számára. Az utóbbi időben sok kritikát kaptunk és meg akartuk mutatni, hogy még mindig ugyanolyan erős csapat vagyunk, mint korábban.” – mondta Saelemaekers.

“Fontos, hogy versenyben vagyunk a Scudettóért. Időnként minden jó csapatnak akadnak nehézségei. Úgy gondolom, hogy nagyszerű játékosaink vannak. Tudjuk, hogy mit kell tennünk és hogyan kell dolgoznunk annak érdekében, hogy minden héten a legjobbat hozzuk ki magunkból. Az elmúlt néhány hét kemény volt, de visszatérünk a helyes útra és nagyszerű csapat vagyunk.”

“A posztomon elengedhetetlen, hogy meglegyen az önbizalom az 1 az 1 elleni párharcokhoz. Megpróbálok még többet vállalni, hogy segítsem a csapatot és boldog vagyok, ha sikerül. Továbbra is keményen dolgozom, hogy jobban teljesítsek. A szurkolóink hihetetlenek voltak és mindig támogatnak minket, még idegenben is. Nekik köszönhetően olyan, mintha hazai pályán játszanánk. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak és az egész csapatnak a ma esti nagyszerű munkáért.”

“Posztom? A jobb és a bal oldalon is szeretek játszani. Poszttól függetlenül igyekszem végezni a munkámat és ott játszom, ahol az edző kéri. A meccs elején az Empoli jól teljesített és megnehezítette a dolgunkat, de a második játékrészben emeltük a szintet és megnyertük a meccset.”

“Karácsony? Hazautazom a családomhoz. Egyedül élek itt Milánóban és már nagyon hiányoznak. Nem sok időt fogok otthon tölteni, irány vissza és a lehető legjobb formában kell folytatnunk.”

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS