2022. szeptember 27., kedd

A klub reagált Adli esetleges téli érkezésére

-

Az utóbbi hetekben az olasz sajtó több alkalommal is felvetette annak a lehetőségét, hogy a Milan vezetősége januárban felbonthatja Yacine Adli kölcsönszerződését a csapat megerősítése érdekében.

A piros-feketék a nyári átigazolási időszak utolsó napján jelentették be Adli szerződtetését a francia élvonalbeli Bordeaux együttesétől és a játékjoga 8 millió euróba került a Milannak. A két együttes közötti megállapodás részeként a 21 esztendős futballista a 2021/2022-es idényre kölcsönben a francia klubnál maradt.

A MilanNews arról számolt be, hogy a Casa Milanból kiszűrődő álláspont szerint a klub vezetősége nem szándékozik januárban elhozni Adlit és a felek nem fogják idő előtt felbontani a kölcsönszerződést.

A francia utánpótlás-válogatott játékos alapvetően támadó-középpályás, viszont egy sorral hátrébb is bevethető a középpályán. Adli az aktuális szezonban többnyire csatár mögött játszott és 18 meccsen 1 gólt szerzett illetve 5 gólpasszt osztott ki a Ligue 1-ben.

A MilanNews hozzátette, hogy a francia futballista az eredeti megállapodásnak megfelelően 2022 nyarán fog csatlakozni a csapathoz. Nyilvánvalóan a kölcsön idő előtti felbontásának pénzügyi vonzata is lenne és kompenzációt kellene fizetni a Bordeaux részére, azonban erről nincsenek pontos információk.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS