Részletek Calabria, Rebic és Giroud felépüléséről

1

Stefano Pioli bízik abban, hogy néhány héten belül több sérült játékosa is visszatérhet.

Hónapok nagy sérüléshullám sújtja a Milant és a szezon közepéhez közeledve már megszokottá vált, hogy meccsről meccsre akár 5-10 játékos – beleértve számos kulcsembert – nem áll az edző rendelkezésére. A La Gazzetta dello Sport szerint a jelenleg sérült játékosok közül Samu Castillejo térhet vissza a leghamarabb. A spanyol támadó október vége óta izomsérüléssel bajlódik és vélhetően felépül a december 11-én rendezendő Udinese elleni meccsre.

Davide Calabria és Ante Rebic várhatóan a 2021-es év utolsó mérkőzésén, az Empoli ellen lesz bevethető. A horvát válogatott támadó az edzőteremben dolgozik, hogy a lehető legjobb formában térjen vissza a pályára. Calabria vádlisérülés, míg Rebic combizomsérülés miatt hiányzott az előző meccseken.Jó hír, hogy Olivier Giroud felépülése a vártnál jobban halad és ezen a héten már egyéni edzésmunkát is végzett. A világbajnok csatárnak két héttel ezelőtt a hajlítóizma sérült meg és a várakozások szerint a december 19-én lévő Napoli elleni rangadón újra Pioli rendelkezésére állhat.

Rafael Leao és Pietro Pellegri felépülése kapcsán hamarosan fejlemények várhatóak, míg Simon Kjaerre a Milan tájékoztatása szerint 6 hónapos kihagyás vár, ezáltal véget ért a dán középhátvéd szezonja.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet