2022. szeptember 25., vasárnap

A Milan középhátvédet fog igazolni januárban

-

A Bajnokok Ligájából való kiesést követően a Milan vezetőségének figyelme a közelgő januári átigazolási időszakra összpontosul.

Paolo Maldini másfél héttel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy nem várható játékosmozgás a télen, azonban Simon Kjaer súlyos sérülése felülírta a számtásokat és a klub kénytelen lesz beavatkozni a védelem megerősítése érdekében. Kjaer kiesése miatt Alessio Romagnoli, Fikayo Tomori és Matteo Gabbia személyében három középhátvéd áll Stefano Pioli rendelkezésére.

A MilanNews beszámolója szerint januárban a Milan szerződtetni akar egy középhátvédet. Egyelőre még nem tudni, hogy a klub végleges átigazolásban vagy kölcsön+opcióban gondolkozik, minden attól függ, hogy az Elliott Management pontosan mekkora összeget különít el a vezetőség számára a téli mercatóra.

Mindenesetre Paolo Maldini és Ricky Massara gőzerővel dolgozik a lehetséges célpontok feltérképezésén és a MilanNews szerint három játékos szerepel a legfőbb kiszemeltek listáján, nevezetesen Nikola Milenkovic (Fiorentina), Andreas Christensen (Chelsea) és Gleison Bremer (Torino).

A Corriere della Sera szerint Milenkovic az első számú célpont, akinek Stefano Pioli nagyon kedveli a játékát és már dolgozott is vele együtt korábban. A 24 éves szerb válogatott védőért legalább 20 millió eurót kér a Fiorentina és a játékosnak 2023-ban jár le a szerződése. Ami Christensent illeti: Fabrizio Romano megerősítette, hogy a Milan bejelentkezett érte Kjaer pótlására. Jelenleg a 25 éves dán belsővédő tárgyalásokat folytat a Chelsea vezetőségével a jövő nyáron lejáró kontraktusának meghosszabbításáról.

Néhány nappal ezelőtt a Tuttosport megszellőztette Mattia Caldara visszatérésének lehetőségét, azonban nem tűnik valószínűnek a kölcsönszerződés felbontása a Venezia együttesével.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kövezzetek meg de én Milenkovicot választanám. Fizikálisan szerintem leginkább ő néz ki centernek. Ismeri a bajnokságot és nem gyenge csapatba van. Kapu előtt sem tesze tosza. Sebessége is van. Tomorival meglesném párba. 🙂 De egyébként a 3 név közül bárki jönne nem panaszkodnék. Bremer az akinek vannak olyan becsúszásai amibe büntető veszély van. Talán Neki örülnék legkevésbé, de nem lennék elégedetlen ügyes kis játékos még fejlődhet. Jó látni hogy ilyen nevek vannak és nem valami kukázott nevek akikről nézek videót és fogom a fejem meg kérdezgetem magamtól hogy ez ugye nem komoly? 😀

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS